PICC 2014 "7. Dünya Çocuk Yoğun Bakım Kongresi"
 
 
  7th World Congress on Pediatric Intensive and Critical Care
  İstanbul
  4-7.MAYIS,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   4-7.MAYIS.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Dünya Pediatrik Kritik Bakım ve Yoğun Bakım Dernekleri Federasyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Kenes International
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www2.kenes.com/picc2014/pages/home.aspx
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Dünya Pediatrik Kritik Bakım ve Yoğun Bakım Dernekleri Federasyonu yakında bir sonraki önemli toplantısı olan 7. Dünya Pediatrik Kritik Bakım ve Yoğun Bakım Kongresini (PICC 2014) İstanbul’da düzenleyecektir.

Önceki kongrelerimizin başarı ve geri bildirimlerine dayanarak, iki kıtayı birleştiren bu heyecan verici şehirde yenilikçi ve katılımcı bir program hazırladık. PICC 2014 pediatrik kritik bakım (acil) ve yoğun bakımın geleceği için bir çıkış noktası olacaktır. Sizlerle doğu ve batı kültürünün büyüleyici karışımının yaşandığı İstanbul’da bulaşacağız. Canlı ve modern bir şehir olan İstanbul zengin tarihin ve genç dinamizmin yan yana olduğu nadir şehirlerdendir.

Kongre programı önceki kongrelerden farklılık gösterecektir. Bakış açımız bir takım gibi çalışmak ve öğrenmektir. En son interaktif teknolojilerin kullanılacağı oturumlar sizlere deneyimlerinizi paylaşmak, bilgi ve becerilerinizi artırmak için daha fazla fırsat sunacaktır. Hekim, hemşire, terapist, çocuk ve ailesini içeren günlük çalışma pratiğimize benzer şekilde multidisipliner formatta oturumlarımız olacaktır.

Küresel Çocuk Acil ve Çocuk Yoğun Bakım topluluğunu olarak sizleri İstanbul’da bir araya getirerek, meslektaşlarımızı stimüle etmeyi, kritik hasta veya yaralı çocuklarımızın ve ailelerin bakımını iyileştirmeye katkıda bulunmayı umut ediyoruz.
Size sadece hoş geldiniz demiyoruz, sizleri fikirlerinizi, araştırmalarınızı ve bilgilerinizi paylaşmaya davet ediyoruz. PICC 2014 farklı, orijinal, yaratıcı ve eğlenceli olacak. Sizleri aramızda görmek dileğiyle,

Tolga F. Köroğlu ve Jos M. Latour
PICC 2014 Kongre Eş Başkanları


Geri