1. Ulusal Hemşirelikte Yönetim Sempozyumu (Uluslararası Katılımlı)
 
  1st National Nursing Management Symposium
  İstanbul
  5-6.ARALIK,2013
     
KATEGORİ  
Hemşirelik
YER   İstanbul
TARİH   5-6.ARALIK.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -İÜ Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim AD

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.iuhemsirelikteyonetim.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Günümüzün değişen sağlık anlayışı ve karmaşık bakım süreçleri, sağlık sisteminin en önemli alt bileşenlerinden biri olan hastanelerin ve dolayısı ile hemşirelik hizmetlerinin yönetiminde yeni yönetim tekniklerinin uygulanmasını zorunlu kılmaktadır. Artık hemşire yöneticiler genel olarak vardiya listesi yapmak ve servislerin teknik gereksinimlerini karşılamak şeklinde sürdürdükleri geleneksel rollerini, kalite yönetimi, süreç yönetimi, stratejik planlama, hemşirelik bütçesini oluşturma vb. profesyonel yönetim becerilerine dönüştürmek durumda kalmaktadırlar.

5-6 Aralık 2013 tarihinde siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleştireceğimiz “1. Ulusal Hemşirelik Yönetimi Sempozyum”unda bu anlayış doğrultusunda hemşirelik hizmetleri yönetiminde “yeni biçimli roller ve liderlik” konusunu ulusal ve uluslar arası boyutu ile tartışma olanağı bulacağız.

İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı olarak sizleri, alanında uzman ulusal ve uluslararası konuşmacıların değerli bilgileri ışığında güncel yönetim konularını paylaşmaya davet ediyor ve sizlerle anlam bulacak bu sempozyuma ev sahipliği yapmaktan duyduğumuz onuru iletmek istiyorum.

Saygılarımla

Prof. Dr. Aytolan YILDIRIM

Sempozyum Başkanı

Geri