Moleküler Biyoloji Derneği 2. Uluslararası Kongresi
  2nd International Congress of the Molecular Biology Association of Turkey
  İstanbul
  22-23.KASIM,2013
     
KATEGORİ  
Fen Bilimleri
YER   İstanbul
TARİH   22-23.KASIM.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Moleküler Biyoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   İTÜ Maslak Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.molbioturk.org/molbiyokon2013/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Moleküler Biyoloji Derneği II. Uluslararası Kongresi’nin internet sitesine hoşgeldiniz! Moleküler Biyoloji Derneği (MBD) 2011 yılında kuruldu, ve hızla büyüyerek üye sayısını 200’ün üzerine çıkardı. Bu yıl, Derneğin ikinci kongresi olan MolBiyoKon2013′ü 22-23 Kasım 2013 (Cuma-Cumartesi) tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kongre Merkezi‘nde düzenliyoruz.

Yurt içi ve yurt dışı katılımlı, orta ölçekli ve samimi bir toplantı organizasyonu ile, Türkiye içinden ve yurt dışından moleküler biyologları araştırmalarını ve fikirlerini paylaşmaları ve rahat bir ortamda tanışmaları amacıyla bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

Lütfen internet sitemizin sayfalarını inceleyiniz. Güncellemelerimiz olacağından ileride tekrar uğramayı da unutmamanızı dileriz. Eğer moleküler biyoloji ile ilgilenen bir araştırmacı, akademisyen ya da öğrenci iseniz Kongre kaydınızı bir an önce yaptırmanızı öneririz, hem yerinizi garantilemeniz, hem de indirimlerden yararlanabilmeniz açısından.

Derneğimize üye olma ve Kongre’de sözlü ve basılı Poster Sunumu yapma olanaklarını da ayrıca dikkatinize sunmak istiyoruz. Poster başvuruları arasından yapılan seçim sonucu sözlü sunum olanağı da mevcut olacak.

Bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Ana Sponsorumuz GGT Global Genetik Teknolojileri ve Sağlık Limited Şirketi’ne; sponsorlarımız Avrupa Moleküler Biyoloji Birliği (EMBO), Prizma Laboratuar Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti’ne, Becton Dickinson İth. İhr. Ltd. Şti’ne, Carl Zeiss-Türkiye, Ant Teknik Cihazlar Ltd. Şti’ne, ve evsahipliğimizi üstlenen Istanbul Teknik Üniversitesi’ne en içten teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin güzel ve merkezi yerleşkesinde verimli bir kongre geçirmek için sizleri aramızda görmeyi ümit ettiğimiz 22 Kasım’a kadar esen kalın!

MolBiyoKon2013 Organizasyon Komitesi

Geri