1. Hematolojik Genetik Sempozyumu
 
  
  İzmir
  2-4.ARALIK,2013
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   2-4.ARALIK.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://hematolojikgenetik2013.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslekdaşlarımız,

Bir yıl önce, İzmir’de, Üniversitemiz kapsamında düzenlediğimiz ‘hematolojik hastalıklarda genetik’ toplantısı için aldığımız olumlu geribildirimler sonucu bu yıl ulusal düzeyde ‘I. Hematolojik Genetik Kurs ve Sempozyumu’ nun düzenleneceğini sizlere iletmek istiyoruz.

Amacımız, bu multidisipliner sempozyum ve kurslar sırasında insan sağlığının, koruyucu hekimlik, tanı, tedavi, izlem gibi pekçok alanında giderek önem kazanan genetiğin hematolojik hastalıklardaki yeri ve uygulamaları konusundaki bilgileri sizlerle paylaşmaktır. Bir taraftan konu ile ilgili temel bilgilerin en iyi şekilde anlaşılmasını sağlarken, bir taraftan da genetikteki son gelişmelerin klinikte ve araştırmaların planlanmasında kullanımı ile ilgili bilgi ve becerimizi arttırmayı hedefliyoruz.

Bu sempozyum konu ile ilgili klinikte çalışanlarla, moleküler düzeyde çalışanları, iletişimlerini geliştirmek, birbirlerini anlamak, ortak çalışmalar düzenlemek için biraraya getirecek bir toplantı olacaktır.

Sempozyumun uluslararası ve ulusal düzeyde çok değerli konunun uzmanlarının deneyimlerinden yararlanabileceğimiz zengin bir bilimsel program içeriği vardır ve erişkin hematolojisi, çocuk hematolojisi, klinik genetik, sitogenetik ve moleküler genetik alanında çalışan, bilgilerini güncellemek ve yükseltmek isteyen tüm bilim insanları için önemli bir fırsat olacağını umuyoruz.

Sempozyuma katılımınızdan, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızdan onur ve mutluluk duyacağız.

Sizlerle I. Hematolojik Genetik Kurs ve Sempozyumu'nda İzmir’in ve Ege’nin güzelliği ve sıcaklığında buluşmak ümidiyle, en iyi dileklerimizi sunarız.

Saygılarımızla...

Prof. Dr. Ferda Özkınay

Prof. Dr. Cumhur Gündüz

Geri