12. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi
  (Uluslararası Katılımlı)
 
  12th Bureau Management and secretarial assistances Congress
  Kırklareli / Lüleburgaz
  24-26.EKİM,2013
     
KATEGORİ  
Yönetim
YER   Kırklareli / Lüleburgaz
TARİH   24-26.EKİM.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

ETKİNLİK MERKEZİ   Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://burokon.kirklareli.edu.tr/index.php
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Akademisyenler, Değerli Katılımcılar, Sevgili Öğrenciler,

Sekreterlik mesleğini kendisine kariyer olarak belirlemiş katılımcılar ve bu mesleği icra edecek bireyleri yetiştirmeyi kendisine görev edinmiş kıymetli akademisyenler tarafından yıllardır binbir emekle sürdürülmekte olan Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi’nin 12.sini hep birlikte gerçekleştirmeye davet ediyoruz.

Kariyer kelimesinin Latince kökenindeki anlamı “koşu yolu” anlamına gelmektedir. Eğitim ve öğretimle başlanan bu koşu yolu uzun, engebeli ve zorluklarla doludur. Sekreterlik ve Yönetici Asistanlığı mesleğinin eğitimcileri ve icracıları karşılaştıkları bu zorlukları çok iyi bilmektedirler. Artan rekabet, gelişen teknoloji, globalleşme ile kariyer sorunları da artmış, bu sorunlara çözüm üretmek için çalışmalar, toplantılar ve kongreler düzenlenir olmuştur.

Siz değerli katılımcılarımızla sekreterlik mesleğinin kariyer hedeflerini ve sorunlarını bilimsel zeminde tartışacağımız bu kongreye Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu olarak ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Katılım ve desteğinizin Büro Yönetimi ve Sekreterlik alanına büyük katkı sağlayacaktır inancındayız.

Saygılarımla,

Kongre Başkanı
Doç. Dr. Hıdır Selçuk NOĞAY

Geri