CLIMAMED’13 "7. Akdeniz İklimlendirme Kongresi"
 
 
  7th Mediterranean Congress of Climatizzation
  İstanbul
  3-4.EKİM,2013
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   İstanbul
TARİH   3-4.EKİM.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Tesisat Mühendisleri Dernegi

ETKİNLİK MERKEZİ   Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Etix Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.climamed.org/tur/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İklimlendirme, enerji tüketiminin önde gelen sektörlerinden birisidir. Hayat standardı yükseldikçe ve konfor arayışı arttıkça, iklimlendirme vazgeçilmez hale gelmektedir. Şu anda ileriye dönük tüketim ihtiyaçlarımız için ,sürdürülebilir enerji çözümü bulmak her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Sürdürülebilir enerji tüketimi ,dünya üzerindeki gelişmiş toplumların ana hedeflerinden birisidir. Bu bağlamda “Net Sıfır Enerjili Binalar” ile ilgili araştırmalar gün geçtikçe popüler hale gelmekte ve hükümetler tarafından desteklenmektedir. Bu durum, iklimelendirme ile ilgili enerji tüketiminin ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktadır.

İklimlendirme, Akdeniz Bölgesi için son derece hayati önem taşıdığından, bölgesel sorunları paylaşmak için Avrupa genelinde benzer yasalarla yürütülen başlıca iklimlendirme dernekleri 2004’ten beri “Akdeniz İkimlendirme Kongresi”(CLIMAMED)’de bir araya gelmektedirler. CLIMAMED, tasarımcıların,uygulayıcıların, imalatçıların, girişimcilerin ve son kullanıcıların birbirleriyle bilgi ve tecrübelerini paylaşacakları bir platform olanağı sağlamaktadır.

CLIMAMED’13, TTMD’nin ev sahipliğinde, AICARR(İtalya), AICVF(Fransa), APIRAC(Portugal) ve ATECYR(İspanya)’nın destek ve işbirliğiyle İstanbul’da düzenlenecektir.

Bizans, Roma ve Osmanlı İmparatorluklarının efsanevi başkenti ve iki kıtayı birbirine bağlayan tek şehir olan İstanbul, dünyanın en büyük kozmopolit merkezlerinden birisidir. Ilıman Akdeniz İklimi'ne de sahip olan bu güzel şehir, CLIMAMED Katılımcıları'na ideal bir kongre ortamı sağlayacaktır.

Cafer Ünlü,
Climamed'13 Yönetim Kurulu Başkanı

Bahri Türkmen,
President of TTMD

Geri