8. Türk - Alman Psikiyatri Kongresi
 
  
  İzmir
  18-21.EYLÜL,2013
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   18-21.EYLÜL.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türk-Alman Psikiyatri, Psikoterapi ve Psikososyal
Sağlık Derneği
-Dokuz Eylül Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli
Eğitim Merkezi(DESEM)

ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dilan Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://turk-almanpsikiyatrikongresi2013.org/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,


Sizleri 18-21 Eylül 2013 tarihlerinde, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (DESEM) düzenleyeceğimiz "Farklılıklarla Birlikte Yaşamak" temalı VIII. Türk-Alman Psikiyatri Kongresi'ne davet etmekten onur duyuyoruz.

Türk-Alman Psikiyatri, Psikoterapi ve Psikososyal Sağlık Derneği 1994 yılından beri düzenli olarak dönüşümlü bir biçimde Türkiye'de ve Almanya'da kongreler düzenlemektedir. Bu kongrelerin ruh sağlığı alanında çalışan Türk ve Alman profesyoneller için önemli ve değerli bilimsel ve sosyal paylaşım ortamları oluşturması umulmaktadır. Bu yıl hem tarih hem de sosyal anlamda birçok seçenek sunan İzmir şehrinde transkültürel özellikleri yanı sıra klinik uygulamalar yönü de ağır basan bir program hazırlıyoruz. Kongrenin ilk günü alanlarının en başarılı isimleri arasından seçilen meslektaşlarımızın yürüteceği çalışma gruplarına ayrılmıştır. Daha sonraki günlerde ise yarım gün süren çalışma grupları, paneller ve konferanslar sunulacaktır. Katılımı kesinleşen konuşmacılarımız arasında bir çok değerli klinisyen ve araştırmacı bulunmaktadır.

Farklılıklarla birlikte yaşamak teması günümüzün en temel evrensel gereksinimlerinden birisi olarak titizlikle seçilmiştir. Konuya ilgi duyan tüm meslektaşlarımızı ve ruh sağlığı alanında çalışan tüm profesyonelleri kongremize katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Bu yıl ilk defa düzenlenen ve gelecek kongrelerde de düzenlemeyi planladığımız bir başka yeniliği de sizlerle paylaşmak istiyoruz. Derneğimizin kurucuları olan ve Türkiye-Almanya arasında transkültürel ruh sağlığı alanında işbirliği ve bilgi alışverişi alanında öncülük etmiş Prof. Dr. Wolfgang Pfeiffer (müteveffa) ve Prof. Dr. Metin Özek (müteveffa) anısına düzenlenen Pfeiffer-Özek Bilimsel Araştırma Ödülü, kongremize gönderilen posterler arasından seçilecek en iyi postere verilecektir.

Klinik uygulamaların da ağırlıklı olarak yer alacağı kongremizin bilimsel düzeyinin siz katılımcılar sayesinde artacağının bilinci içinde katılım ve katkılarınızı bekliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla


Kongre Düzenleme Kurulu adına,


Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur,
Kongre Başkanı (Istanbul)

Prof. Dr. Wolfgang Maier,
Kongre Başkanı (Bonn)

Geri