IACSS 2013 "9. Uluslararası Sporda Bilgisayar Bilimleri Kongresi"
 
  9th International Symposium on Computer Science in Sport
  İstanbul
  19-22.HAZİRAN,2013
     
KATEGORİ  
Spor
YER   İstanbul
TARİH   19-22.HAZİRAN.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslararası Sporda Bilgisayar Bilimleri Derneği(IACSS)
-Sporda Bilgisayar Bilimleri Derneği (SBBD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Teamcon Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.iacss2013.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
9. Uluslararası Sporda Bilgisayar Bilimleri Kongresi (IACSS 2013), Uluslararası Sporda Bilgisayar Bilimleri Derneği’nin (IACSS) resmi Türkiye şubesi olan, Sporda Bilgisayar Bilimleri Derneği (SBBD) tarafından, 19-22 Haziran 2013 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nin katkılarıyla İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir. 18 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan kongre öncesi atölye çalışmalarına Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü evsahipliği yapacaktır.

Sempozyum, spor ve bilgisayar bilimleri ile ilgili konular ile uğraşan araştırmacılar, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri ve mezunları, fitness eğitmenleri, mühendisler, matematikçiler ve diğer tüm spor branşları ile ilgili teknik uzmanlar arasında karşılıklı bilgi alışverişi için bir forum olarak tasarlanmıştır. Konferansın amacı, sporda bilgisayar bilimleri alanında güncel araştırma sonuçları, bulguları, buluş ve fikirleri sunmak, tartışmak ve güncellemektir. Buna ek olarak, IACSS 2013 kongresi uluslararası işbirliği ve ortak araştırma konularının tartışıldığı, ortak projelerin tasarlandığı çokuluslu katılımcılar arasındaki bilgi paylaşımını amaçlamaktadır.

Uluslararası Sporda Bilgisayar Bilimleri Kongresi (IACSS 2013), 18 Haziran ve 19 Haziran 2013 tarihlerinde atölye çalışmaları ile başlayacaktır. Kongrenin resmi açılışı 19 Haziran 2013 tarihinde yapılacak ve sonrasında açılış resepsiyonu düzenlenecektir. 20 Haziran – 22 Haziran 2013 tarihleri arasında bilimsel programlar İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Merkezi’nde devam edecektir. Bilimsel programın yanı sıra; Türkiye'nin tarihsel ve kültürel merkezlerini keşfetmek için çeşitli kültürel ve sosyal etkinlik ve farklı tur alternatifleri yer alacaktır.

Tüm bu çalışmalar ve bilgiler ışığında, 9. Uluslararası Sporda Bilgisayar Bilimleri Kongresine (IACSS 2013) katılımlarınızı beklemekteyiz.

Kongre ve organizasyon ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.iacss2013.org

İstanbul’da görüşmek üzere …


Prof. Dr. Arnold Baca
IACSS Başkanı

Doç. Dr. Hayri Ertan
SBBD Başkanı

Geri