25. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi
 
  
  Antalya / Belek
  6-10.NİSAN,2013
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   6-10.NİSAN.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Nükleer Tıp Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Cornelia Diamond Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.untk2013.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Türkiye Nükleer Tıp Derneği adına sizleri 6 - 10 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan 25. Ulusal Nükleer Tıp Kongresine davet etmekten mutluluk duymaktayım.

Bu yıl düzenlenecek kongrede ana konumuzu “Theranostik” radyofarmasötikler ve klinik uygulamaları olarak belirledik. Hem tanı hem de tedavi yapabilme özelliğinde olan theranostik ilaçların kullanımı günümüz tıbbında kişiye özgü tedavi konusunda yeni bir çağ açmıştır. Theranostik ilaçlar konusu Nükleer Tıp disiplininin temel prensiplerine diğer tıp disiplinlerinden çok daha fazla uymaktadır.

Bu konu dışında programda her yıl olduğu gibi hibrid görüntüleme başta olmak üzere Nükleer Tıp uygulamaları ile ilgili konferanslar, paneller, interaktif oturumlar, atölye çalışmaları, kurslar ve meslek sorunlarımızı tartışacağımız özel oturumlar yer almaktadır.

Ulusal Nükleer Tıp kongremize Uzmanlık alanımızdaki en son bilimsel ve teknik gelişmeleri ayrıntılı olarak ele almak üzere ulusal ve uluslararası tanınmışlığı yüksek çok sayıda bilim insanı davet edilmiştir. Nükleer Tıp’ın tüm alanlarını kapsayan bildiri sunumları ve teknisyen eğitimine yönelik oturumlar kongrenin temel unsurları olarak planlanmıştır.

Sizleri 25. Ulusal Nükleer Tıp Kongre’sine davet ederken zengin bilimsel ve sosyal programıyla Ulusal Nükleer Tıp Kongresinin hepimiz açısından verimli bir toplantı olmasını diliyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Ömer UĞUR
Türkiye Nükleer Tıp Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri