2. Avrasya Tarımsal Mekanizasyon Zirvesi
 
 
 
  2nd Eurasia Agricultural Machinery Summit
  İstanbul
  10-11.OCAK,2013
     
KATEGORİ  
Tarım ve Ziraat
YER   İstanbul
TARİH   10-11.OCAK.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği(TARMAKBİR)
-Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü
-TÜYAP Fuarcılık

ETKİNLİK MERKEZİ   Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.agrieurasia.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İstanbul’da 10–11 Ocak 2013 tarihleri arasında, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile düzenlenecek olan, “2.Avrasya Tarımsal Mekanizasyon Zirvesi”ne sizi davet etmekten büyük gurur duymaktayız.

Bu organizasyon, 09–12 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde TÜYAP-TARMAKBİR işbirliği ile düzenlenecek olan “Avrasya Uluslararası Tarım Fuarı 2013” ile eşzamanlı olarak yapılacaktır.

Avrasya bölgesinin öncü ülkesi olan Türkiye’de düzenlenecek bu zirve ile başta Afro-Avrasya coğrafyası olmak üzere, Dünyadaki mekanizasyon seviyesine ilişkin değerlendirmeler yapılması, geliştirilen ve geliştirilmekte olan yeni teknolojiler hakkında bilgi alışverişinin sağlanması, Ülkelerdeki tarımsal mekanizasyon araçları pazarı olanaklarının belirlenmesi, Ülkeler arasında teknolojik ve ticari anlamda işbirliği imkânlarının ele alınması, Dünya ölçeğinde tarıma dair gelecek senaryolarının oluşturulması gibi teknik ve politik konuların, katılımcı ülkelerin de destekleri ile farklı panellerde geniş katılımlı bir organizasyonla değerlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Zirvenin hedef kitlesi; yerli ve yabancı akademisyenler, küresel çaptaki tarım makinaları firmalarının üst düzey yöneticileri, yerli ve yabancı ziraat odaları/çiftçi birliklerinin üst düzey temsilcileri, yabancı tarım makinaları sanayici ve ithalatçı birliklerinin başkanları ve yetkilileri, sektörle ilgili sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri ile Bakanlıklar ve bağlı kuruluşlardan ilgili bürokratlardır.

Bu iki gün boyunca gerçekleşecek olan panellerde katılımcı veya panelist olarak yer alacak uzman ve yetkililerin isimleri konfirmasyon sağlandıkça, ağ sayfamızda duyurulacaktır.

Zirve’ye katılımcı olabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Ayrıca Zirvede panelist olarak yer almak için ağ sayfamızda ilgili bölüme kayıt yapılması gerektiğini hatırlatırız.


Geri