1. Ulusal Kamu Eczacıları Kongresi
 
  
  Antalya / Kemer
  6-9.ARALIK,2012
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   Antalya / Kemer
TARİH   6-9.ARALIK.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tüm Kamu Eczacıları Derneği (TÜKED)

ETKİNLİK MERKEZİ   Rixos Sungate Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   United Expo | Claros Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kamueczacilarikongresi2012.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,


Sizleri Tüm Kamu Eczacıları Derneği (TÜKED)’nin düzenlemiş olduğu, 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Rixos Sungate Otel, Beldibi - Antalya’da yapılacak olan I. Ulusal Kamu Eczacıları Kongresi’ne davet etmekten mutluluk duyarız.

Bu sene ilki düzenlenecek olan ve katılımlarınız ile sürekliliği olacağına inandığımız kongremizin amacı, eczacıların meslekteki yeni gelişmeleri yakından izlemesi ve sıkça karşılaştıkları sorunlara çözüm yolları bulmalarına yararlı olacak bilgilerle donanmalarını sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda, mesleğimizle ilgili sorunları irdeleyerek, eczacılık mesleğinde ‘neredeyiz ve nerede olmalıyız?’, ‘değişen dünyada mesleğimizin misyon ve vizyonu ne olmalıdır?’ ‘mesleğimizi uygularken karşılaştığımız ortak sorunlara pratik ve akılcı çözüm yolları nasıl bulunur?’ gibi sorulara cevaplar arayacak; mesleki yetkinliğimize nasıl sahip çıkmamız gerektiğini tartışacak, farklı mesleki platformlarda çalışan eczacılarımızın deneyimlerinden faydalanarak hep birlikte meslek adına yapıcı ve yenilikçi yaklaşımlar bulmaya çalışacağız.

Mesleki ve bilimsel açıdan doyurucu oturumların yanı sıra, sosyal etkinliklerle zenginleştirilmiş, yeni dostlukların kurulabileceğini umduğumuz bu kongrede sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Kamu eczacıları olarak, gerek ilaç ve hasta ile ilgili konularda, gerekse kurumsal sorumluluklarımızda mesleki farkındalığımızı arttırmak için bir arada olabilmek dileğiyle.


Ecz. Mustafa GÖNEN
TÜKED Yönetim Kurulu Başkanı


Geri