3. Türkiye Üstün Yetenekli Çocuklar Kongresi
 
  
  Ankara
  14-16.KASIM,2012
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Ankara
TARİH   14-16.KASIM.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   Hacettepe Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Diamed Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ustuncocuk2012.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü olarak 3. Türkiye Üstün Yetenekli Çocuklar Kongresi’ne ev sahipliği yapmaktan mutluluk duymaktayız.

İlki 2004 yılında, ikincisi 2008 yılında düzenlenen kongrelerde üstün yeteneklilik kavramının önemi vurgulanarak, konuyla ilgili çalışan meslek grupları bir araya gelmiş ve ülkemizde bu alanla ilgili duyarlılık oluşmasına katkıda bulunulmuştur. Aradan geçen yıllarda konuyla ilgili çalışmalar hızla devam etmiş, üstün yetenekli çocukların gelişimleri, eğitim modelleri, tanılanmaları, gereksinimleri, aile ve öğretmenlere yapılacak rehberlik çalışmalarıyla ilgili projeler, araştırmalar, tez çalışmaları yürütülmüştür. Ülkemizdeki üstün yetenekli çocukların gereksinimleri, mevcut durumu ve geleceğe dönük yapılması planlanan çalışmaları bilimsel bir platformda paylaşmak ve tartışmak amacıyla 14-16 Kasım 2012 tarihinde Ankara’da 3. Türkiye Üstün Yetenekli Çocuklar Kongresi düzenlenecektir.

Kongrenin ana teması “Mevcut Durum, Gereksinimler ve Geleceğe Bakış” olarak belirlenmiştir. Konuyla ilgili bilgi ve deneyimleri paylaşmak üzere sizleri kongremizde görmek bizi mutlu edecektir.


Kongre Başkanları


Prof. Dr. Pınar BAYHAN

Prof. Dr. Nilgün METİN

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü

Geri