TÜREK 2012 "Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (Uluslararası Katılımlı)"
 
 
  Turkish Wind Energy Congress (TWEC 2012)
  İstanbul
  7-8.KASIM,2012
     
KATEGORİ  
Enerji
YER   İstanbul
TARİH   7-8.KASIM.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB)

ETKİNLİK MERKEZİ   WOW Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.turek2012.info/tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Sektör Paydaşları,

7 - 8 Kasım 2012 tarihleri arasında, WOW Convention Center’da düzenleyeceğimiz Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi - TÜREK 2012’ye sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyarız.

Ülkemizden ve tüm dünyadan geniş bir katılım beklediğimiz bu organizasyonumuzun, yeni sektör oyuncuları ile tanışmak, mevcut ilişkilerinizi güçlendirmek, sektörel uygulamalar ve araştırmalar ile ilgili en güncel bilgileri edinmek için büyük bir fırsat oluşturacağına inanıyoruz.

7 - 8 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz TÜREK 2012 için TÜREB Yönetim Kurulu olarak, sizlere güçlü bir teknik program ve sosyal etkinlik sunabilmek adına tüm gücümüz ile çalışmaktayız. Asya ve Avrupa arasında bir köprü oluşturan İstanbul, tarihi zenginlikleri, ileri teknoloji kongre merkezi ve üstün toplantı imkanları ile Rüzgar Enerjisi Sektörü’nün bu öncü organizasyonuna ev sahipliği yapmaya ve sizlere unutamayacağınız bir etkinlik tecrübesi sunmaya hazırlanmaktadır.

Türkiye, 11.000 MW’ın üzerindeki lisanslı/lisanslanacak enerji santralleri ile Avrupa’nın en büyük rüzgar enerjisi pazarı konumundadır. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Raporu’na göre Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılı hedefi 20.000 MW olarak belirlenmiştir. Ayrıca, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü verilerine göre Türkiye’nin tekno-ekonomik potansiyeli 48.000 MW’tır.

Türkiye, Avrupa ve Asya arasında bir “Enerji Köprüsü” durumunda olması ve coğrafi konumu itibariyle önemli bir merkez olacaktır.

Tüm bu çalışmalar ve bilgiler ışığında, ülkemiz ve sektörümüzün öncü etkinliklerinden birisi olan Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi - TÜREK 2012 organizasyonumuza katılımlarınızı beklemekteyiz.

Yönetim Kurulu adına,

Mustafa Serdar ATASEVEN
Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB)


Geri