19th ISPCAN Uluslararası Çocuk İstismarı ve İhmali Kongresi
 
 
  19th International Congress on Child Abuse and Neglect
  İstanbul
  9-12.EYLÜL,2012
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   İstanbul
TARİH   9-12.EYLÜL.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslararası Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği(ISPCAN)
-Türkiye Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ispcan2012.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız,

Sizleri “Uluslararası Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği” (ISPCAN) ve “Türkiye Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği”nin 9-12 Eylül 2012’de İstanbul’da düzenleyeceği 19. ISPCAN Uluslararası Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Kongresi’ne davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Ankara’da 1988 yılında kurulmuş olan Türkiye Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği, çocuk istismarı alanında çok çeşitli çalışmalar yürütmüş ve birçok eğitim toplantısı ve kongre düzenlemiştir. 2001 yılında ISPCAN’in 8. Avrupa Bölgesel Toplantısını da yine İstanbul’da gerçekleştirmiştir. Dernek bu etkinlikleri nedeniyle 2006 yılında ISPCAN’in “Türkiye partneri” olmaya hak kazanmıştır.

Kongrenin teması “Her Çocuk Önemlidir. Çocukların korunması için yerel, ulusal ve uluslararası ortaklıkların desteklenmesi” olarak belirlenmiştir. Uzun yıllardır yapılan pek çok çalışma çocuk istismarıyla mücadele etme ve önlemede en etkin yolun kaynakların ve çabaların birleştirilmesinden geçtiğini göstermektedir. Bu kongrede de katılımcıların çocuk istismarını fark etme, tedavi etme ve önleme kapsamında insan kaynaklarını en iyi biçimde kullanmanın yollarını tartışıp, ulusal ve uluslararası düzeyde işbirliklerini geliştireceğini umuyoruz.

Dünyanın en büyüleyici kentlerinden biri olan İstanbul’da sizleri de Eylül 2012’de aramızda görmeyi diliyoruz.

Saygılarımızla.



Prof. Dr. Figen Şahin
Kongre Eş Başkanı (TSPCAN)

Joan Van Niekerk
Kongre Eş Başkanı (ISPCAN)

Geri