1. Balkan Nükleer Tıp Kongresi & 24. Ulusal Nükleer
  Tıp Kongresi
 
 
  1st Balkan Congress of Nuclear Medicine
  Antalya / Belek
  4-8.NİSAN,2012
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   4-8.NİSAN.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Nükleer Tıp Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://bcnm2012.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Türkiye Nükleer Tıp Derneği adına sizleri 4-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan 24. Ulusal Nükleer Tıp Kongresine davet etmekten mutluluk duymaktayım.

Ulusal kongremizi bu yıl Türkiye’nin ev sahipliğinde 1.’sini düzenleyeceğimiz Balkan Nükleer Tıp Kongresi ile beraber gerçekleştireceğiz. Kongremize başta hibrid görüntüleme ve radyonüklid tedavi olmak üzere en son bilimsel ve teknik gelişmeleri ayrıntılı olarak ele almak üzere ulusal ve uluslararası tanınmışlığı yüksek çok sayıda bilim insanı davet edilmiştir. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da tanı ve tedaviye yönelik diğer Nükleer Tıp uygulamaları ile ilgili konferanslar, paneller, interaktif oturumlar, atölye çalışmaları, kurslar ve meslek sorunlarımızı tartışacağımız özel oturumlar programda yer alacaktır. Nükleer Tıp’ın tüm alanlarını kapsayan bildiri sunumları ve teknisyen eğitimine yönelik oturumlar kongrenin temel unsurları olarak planlanmıştır.

Sizleri 1. Balkan Nükleer Tıp Kongresi ve 24. Ulusal Nükleer Tıp Kongre’sine davet ederken zengin bilimsel ve sosyal programıyla 24. Ulusal Nükleer Tıp Kongresinin hepimiz açısından unutulmaz bir toplantı olmasını ve Antalya’dan güzel anılarla ayrılmanızı diliyorum.


Dr. Ömer UĞUR
Kongre Başkanı


Geri