Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi
 
 
 
  International Food and Agricultural Congress
  Antalya / Belek
  15-19.ŞUBAT,2012
     
KATEGORİ  
Tarım ve Ziraat
YER   Antalya / Belek
TARİH   15-19.ŞUBAT.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tarım Federasyonu
ETKİNLİK MERKEZİ   Maritim Pine Beach Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dream Incentive
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://88.255.133.142/~tarimveg
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
KONGRENİN TANITIMI VE AMAÇLARI

Kongre, 65 ülkeden 1500(ziyaretçi ve katılımcılar) den fazla şirket yöneticisi, 50 üniversiteden akademisyen, bürokrat, perakendeciler, imalatçı, fabrika sahibi, tüketici önderleri, zincir restoran ve otel sahipleri, üretici birlikleri, tarımsal kooperatif üyelerini, yani sektörün tüm paydaşlarını, dünyanın en güzel mekânların dan dan birinde, kış ortasında sıcak bir ortamda, Belek Antalya’da 2012 yılı başında, bir araya getirecektir. Kongre aynı zamanda, geçmişte Anadolu’nun geçen 200 yılda tarım ve gıda üretim teknolojilerinde dünyaya yaptığı önemli katkıları ve gelecekte 2050 yılına kadar yapacağı katkıları değerlendirme imkânı olacaktır.

Kongre Türkiye’nin gıda ve tarımsal üretimdeki potansiyelini, alt yapısını, geldiği bilgi ve teknolojik seviyeyi, yetişmiş insan gücünü, bu konudaki firmaların teknik düzeylerini gösteren bir platform olacaktır. Bu kongre geleneksel hale gelecek ve her 2 yılda bir tekrarlanacaktır.

Kongrede; düzenlenecek olan Sempozyum, Panel, Çalıştay, ikili ve çoklu görüşmeler, ödül töreni, kokteyl ve yemekli toplantılar, açılış ve kapanış törenleri ve diğer programlar sektördeki tüm aktörlerin birbirini arada başka bir faktör olmadan birebir; tanımasına, ağlar ve ilişkiler kurmasına yardımcı olacaktır. Katılımcıların ve ziyaretçilerin gıda ve tarım sektöründe mikro ve makro tabloyu görme imkânı verecektir. Bu şekilde, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası fırsatları görme ve değerlendirme imkânı olacaktır.

Bütün bu faaliyetler; Türk tarım ve gıda sektörü ile ilişkili olan, çalışan insanların vizyonunu genişletecek, yeni teknolojileri görme, inceleme ve mukayese etme imkânı olacak, ithalat, ihracat ve istihdamda yeni ufuklar açacaktır. Bu sektörde çalışan insanların yaşam kalitesini refah düzeyini artıracaktır.


Geri