12. Ulusal Turizm Kongresi
 
  
  Düzce / Akçakoca
  30.KASIM-4.ARALIK,2011
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   Düzce / Akçakoca
TARİH   30.KASIM-4.ARALIK.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

ETKİNLİK MERKEZİ   Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve
Otelcilik Yüksekokulu
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ulusalturizmkongresi.com
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
12. Ulusal Turizm Kongresi 30 Kasım - 4 Aralık 2011 tarihleri arasında Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Ulusal Turizm Kongrelerinin amacı, dünyada ve Türkiye’de gerçekleşmekte olan yeni gelişmeler ve eğilimler doğrultusunda yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde turizmi geliştirmeye dönük politik, ekonomik ve işletmecilik konularının ortaya konulması, sorunlarının belirlenmesi ve çözüm önerilerinin oluşturulmasına katkı sağlanmasıdır. 12. Ulusal Turizm Kongresi’nin öncelikli amacı ise bu kapsamda Turizm sektöründe kısa, orta ve uzun vadede sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmeye yönelik farklı fikir, görüş ve stratejilerin tartışıldığı bir platform oluşturmaktır.

Ulusal Turizm Kongrelerinin önemi, Türk Turizmi başta olmak üzere turizmin güncel ve gelecekle ilişkili konularını akademik düzeyde tartışılabilmesini sağlamasına, turizm alanında çalışma yapan akademisyenler arasındaki akademik etkileşimi kolaylaştırmasına ve akademisyenler ile uygulamacıların işbirliğini güçlendirmesine dayanmaktadır.

Kongrede sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Dr. M.Akif ÖNCÜ
Kongre Yürütme Kurulu Başkanı


Geri