20. Kalite Kongresi
  
  İstanbul
  28-30.KASIM,2011
     
KATEGORİ  
Kalite
YER   İstanbul
TARİH   28-30.KASIM.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Kalite Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Vista Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kalitekongresi.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Hepimiz daha iyi bir Dünya, kalkınmış bir Türkiye için çalışıyor, ürünler, hizmetler sunan zincirlerde değer yaratıyoruz. Her kesimden kuruluş için kalıcı başarılar; bizi benzerlerimizden ayırt edecek özelliklerimizin tasarlanması, sunulması ve sürekli geliştirilmesine bağlı...
Sanayi çağında rekabetin oluşmaya başlaması ile ürün kalitesi olarak algıladığımız şartnamelere uyum, dayanılırlık, kullanım kolaylığı, bakım kolaylığı gibi kalite unsurları fark yaratıyordu.


Küreselleşmenin etkisi ve kullanıcıların seçeneklerinin çoğalması ile paydaş beklentilerinin de sürekli arttığını gördük. Artık tercih edilen kuruluşlar, doğaya saygılı olmak, etik davranış, çalışanlarını kollama, ilişki kalitesi, hizmet kalitesi, yenileşimci (inovatif) olma gibi özellikler taşıyor. Mükem¬mellik yaklaşımı tam da bu nedenle paydaş beklentilerini sürekli daha iyi karşılamaya çalışmayı, bu yönde sistemli yaklaşımlar geliştirmeyi kapsıyor. Çağdaş yönetimde farkı yaratan her unsuru "kalite" olarak tanımlıyoruz.


Toplam Kalite Yönetimi anlayışının bir yaşam biçimine dönüşebilmesi için gerçekleştirdiğimiz en temel etkinliklerden biri olan Kalite Kongresi, dünyadan ve ülkemizden, alanında uzman kişilerin yılda bir kez de olsa bir araya gelmeleri ve deneyimlerini kamuoyu ile paylaşmaları amacıyla düzenlenmektedir. Bugüne kadar, "Eğitimde Kalite", "Siyasette Kalite", "Ekonomi Yönetiminde Kalite", "Hukuk Düzeninde Kalite", "Sivil Toplum Kuruluşları ve İyi Yönetişim", "Düşünce Kalitesi ve Küresel Yönetim", "Küresel Rekabet ve Dünya Vatandaşlığı", “Kaliteli Çalışma Kaliteli Yaşama”, “Sürdürülebilir Topluma Dönüşüm – Yeni İş Yapma Biçimleri”, “Yenileşim Yönetimi” gibi Türkiye'nin değişmesinde tartışılması en öncelikli konular, Kongre teması olarak seçilmiştir.


Geçen sene Kasım ayında gerçekleştirilen 19. Kalite Kongresi'ne yerli ve yabancı toplam 132 konuşmacı katkıda bulunmuştur. Kongre kapsamında, düzenlenen 3 özel ve 24 paralel oturum ile 14 çalıştaya, toplam 2.684 kişi katılmıştır.


28 - 30 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek 20.Kalite Kongresi'nde kalite kavramının serüvenini, mükemmellik çabalarını kolaylaştıran araç ve teknikleri, bu süreçte öğrendiklerimize yakından bakmak istiyoruz.
Lütfen ajandalarınızda 20. Kalite Kongresi'ne yer veriniz...


Geri