2. Avrasya Hematoloji Kongresi
 
 
 
  2nd International Eurasian Hematology Congress
  Antalya / Kundu
  13-16.EKİM,2011
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kundu
TARİH   13-16.EKİM.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hematoloji Uzmanlık Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Mardan Palace Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Perspective Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.avrasyahematoloji2011.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız,

Hematoloji Uzmanlık Derneği, hematoloji uzmanlarının kurmuş olduğu bir dernektir. Derneğimiz, hematologların bilgi ve deneyimlerini geliştirecek fırsatlar sunarken, diğer yandan da kamu yararına faaliyetler yaparak halkı hematoloji alanında bilgilendirmektir.

Derneğimizin bir diğer temel amacı ise komşu ülkelerimizle ortak çalışma platformları oluşturmak, karşılıklı bilgi ve eleman değişimi sağlamaktır. Bugüne dek Türkiye’ye çok sayıda misafir öğretim üyesi ve öğrenci gelmesine aracılık etmeye çalıştık.

Bizler sizlerin Türk Hematolojisini daha yakından tanımanızı, bizlerin de sizin çalışmalarınızı tanımamızı kolaylaştıracak ortak platformlarda bulunmayı istiyoruz. Paylaşılacak bilimsel deneyimlerin alanımızın gelişimine hız kazandıracağına inanıyoruz.

Bu amaçla Derneğimiz her yıl Avrasya Hematoloji Kongresi’ni düzenlemektedir. Kongremize 2010 yılında 18 ülkeden 100 yabancı katılımcı gelmiştir. (http://www.hematoloji.org.tr/kongre_resimler/photos.html )

Kongremizin amaçlarından biri de bilimsel sınırların kaldırılması, ortak standartlar oluşturulmasıdır. Derneğimiz özellikle son zamanlarda Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Özbekistan, Ukrayna gibi ülkelerdeki bilimsel kuruluşlarla yakın çalışmalar yapmaktadır.

Kongremizin bilimsel programı üzerinde hızla çalışmaktayız, sizlerin de öneri ve talepleriniz olursa değerlendirip bilimsel programımızı tamamlamak arzusundayız.

Katılımcı ve konuşmacı olarak katılmak isteyenlerin başvurularını büyük bir memnuniyetle bekliyoruz. Bu yıl 13-16 Ekim tarihleri arasında Antalya Mardan Palace Hotel de 2. sini gerçekleştireceğimiz "Uluslararası Avrasya Hematoloji" kongremize hepinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla

Prof.Dr.Süleyman Dinçer


Geri