4. Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi &
  3. SAFE Consortium Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi
 
 
  4th International Congress on Food and Nutriton & 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety
  İstanbul
  12-14.EKİM,2011
     
KATEGORİ  
Gıda
YER   İstanbul
TARİH   12-14.EKİM.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Gıda Enstitüsü
-the SAFE Consortium

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Figür Kongre & Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.tubitaksafe-food2011.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılar,

Organizasyon Komitesi adına sizleri 12-14 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 4. Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi ve 3. SAFE Consortium Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi’ne davet etmekten kıvanç duyarız.

Kongrenin temel amacı; son zamanlardaki en önemli araştırma ve geliştirme alanlarına dikkati çekmek, aynı zamanda gelecekte ilgi çekecek konuları belirlemek ve böylece daha önceki kongrelerde sağlanan başarıları sürdürmektedir. Bununla beraber, 21. yüzyılda gıda, beslenme, sağlık ve özellikle gıda güvenliği ile ilgili alanlarda güncel bilimsel bilgileri paylaşmak amaçlanmaktadır.

Ortak kongremiz, iki FP7 etkinliği ile de paralel olarak gerçekleştirilecektir: SAFETechnoPACK-Uluslararası Gıda Ambalajlama Konferansı ve MYCORED (Gıda ve Yem Tedarik Zincirlerinde Dünya Çapında Mikotoksin Azaltımı İçin Yenilikçi Bütünleşik Stratejiler) - 2. Akdeniz Ülkeleri Mikotoksin ve Toksijenik Küfler Çalıştayı.

Bütün bu ortaklaşa etkinlikler, gıda ve beslenme alanlarında söz sahibi bilim insanlarının (gıda bilimi ve teknolojisi, beslenme ve tıp uzmanları gibi) ürettikleri bilimsel verilerin, endüstriyel paydaşlarımızı da kapsayacak şekilde tüm sektör mensuplarıyla paylaşılmasına yönelik bir platform oluşturulmasını sağlayacaktır. Bu bağlamda, seçkin konuşmacılar ve dünyaca tanınmış bilim insanları ve uzmanlar bilgilerini paylaşacaklardır.

Gıda sektöründeki firmaların kongre boyunca ürün ve hizmetlerinin tanıtımlarını yapabilmeleri için, sergi alanında standlar kurulacaktır. Ürün tanıtımlarının yanında gıda sektörünün farklı alanlarında çalışanlar ile araştırmacılar arasında yeni iş ve araştırma olanakları ortaya çıkacaktır.

Kongremizde ayrıca, öğrencilerin bilimsel aktivitelerini desteklemek amacıyla bir poster yarışması yapılacaktır. Yarışmaya katılabilmek için, öğrencilerin kayıt yaptırması ve kongreye katılımı zorunludur. Birincilik, ikincilik ve üçüncülük kazananlara plaket ve para ödülü verilecektir.

Kongremize katılmanız için sizi davet ediyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Eski arkadaşlarınızla karşılaşmaya ve yenileriyle buluşmaya hazır olunuz.

Dünyanın görmeye değer şehirlerinden biri olan İstanbul’da buluşmak ümidiyle..

Saygılarımızla,


Doç. Dr. Güner ÖZAY
(Kongre Başkanı)

Dr. Harmen HOFSTRA
(Kongre Başkan Yardımcısı)


Geri