Uluslararası Akademik Ozon Terapi Kongresi
 
 
 
  International Academical Ozone Therapy Congress
  İstanbul
  29.NİSAN-1.MAYIS,2011
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   İstanbul
TARİH   29.NİSAN-1.MAYIS.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Medikal Ozon Terapi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   The Green Park Bostancı Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Trend Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.akademikozon.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,


29 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul Anadolu yakası Green Park Bostancı otelinde yapılacak olan “Uluslararası Akademik Ozon Terapi” Kongremize sizleri davet etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağımı ifade etmek isterim.

Türkiye de ozon tedavilerinin akademisyenler tarafından sahip çıkıldığını göstermek, dünyanın her bölgesinden konusunda uzman olan uluslar arası öncü konumundaki hocalarımızı da davet ederek, onların bilimsel desteğini arkamızda hissetmek ve Türk ozon tedavisi uygulayıcıları ile kaynaşmayı sağlamak, deneyimlerimizi paylaşmak amacı ile bu kongreyi düzenlemiş bulunmaktayız.

Özellikte son yıllarda gittikçe ön plana çıkan ozonun ağrı tedavilerinde kullanımı, kanser tedavisindeki rolü, dolaşım ve infeksiyöz hastalıklar yanında Türkiye için yeni olan diş hekimliğindeki uygulamaları kongremizin ana konuları olarak benimsedik.

Ozon tedavisi konusunu içeren bilimsel çalışmaların abstractları, değerlendirildikten sonra poster olarak asılabilecektir. Abstractların 28 Şubat 2011 tarihine kadar gönderilmesi uygundur.

Kongre sonunda sertifikalı eğitici kurslar düzenlenmiştir.

İki kıtayı birleştiren tarihi şehir özelliğine ilave olarak, ünvanlarına “Avrupa Kültür Başkenti”ni de katan İstanbul, yerli ve yabancı misafirlerimiz için rüya gibi bir seyahat imkanı verecektir.

Konuşmacı, katılımcı yerli ve yabancı meslektaşlarımı şimdiden tebrik eder, sponsor olarak desteğini esirgemeyen firmalara da teşekkür ederim

İstanbul’da buluşmak dileği ile…


Prof. Dr. Nurettin LÜLECİ
Kongre Başkanı

Geri