1. Uluslararası Spor Ekonomisi ve Yönetimi Kongresi
 
 
  1st International Congress on Sports Economics and Management
  İzmir
  12-15.EKİM,2011
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   İzmir
TARİH   12-15.EKİM.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
-Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
-Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu

ETKİNLİK MERKEZİ   Atatürk Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Golden Bay Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.sem.ege.edu.tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Gelişmiş ülke ya da gelişmekte olan ülke ayrımı olmaksızın spor, yüzyıllardır toplumla iç içe geçmiş ve tüm dünyada insanların hayatında önemli yere sahip olmuştur. Spor, özellikle sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda gün geçtikçe etkinliğini arttırmaktadır. Bu durum, spor yönetiminde etkin ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirilmesi ve spor ekonomisi ile yönetiminin günümüz küresel ekonomi kapsamında etkin bir rol alması gerekliliğini ortaya koymaktadır.

Bu düşünceden hareketle, 12-15 Ekim 2011 tarihleri arasında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu ile “I.Uluslararası Spor Ekonomisi ve Yönetimi Kongresi” düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. İki yılda bir düzenlenmesi planlanan uluslararası kongrenin 2011 yılındaki ana teması “Küreselleşme Sürecinde Yenilikçi Yaklaşımlar” olarak belirlenmiştir.

Bir ilk özelliği taşıyan bu önemli kongre soyso-ekonomik ve kültürel alanda ön plana çıkmış, Ege Bölgesi’nin en dinamik ekonomisine sahip şehri İzmir'de gerçekleştirilecektir. Ulusal ve uluslararası alanda bir çok yenilikçi düşüncenin bir araya getirilmesinin hedeflendiği bu kongreye, iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin, akademisyenlerin, yöneticilerin ve öğrencilerin yoğun katılımı beklenmektedir.


Saygılarımla,
Prof. Dr. Haluk SOYUER

Geri