5. Ulusal Fleboloji Kongresi
  
  İstanbul
  8-10.OCAK,2010
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   8-10.OCAK.2010
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Fleboloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton İstanbul Ataköy Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dekon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.fleboloji2010.com
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım ,

Zaman görecedir; bir yenisine hazırlanırken, bilimsel doyuruculuk ve birlikteliğin coşkusuyla gerçekleştirilen İzmir’deki Ulusal Kongremiz daha dün gibiydi.

Bir yıl bitmeden sizlerin yoğun katılımlarınızla, ultrasonografik tanılama, venöz görüntülemeli skleroterapi vb. workshopların olduğu flebolenfoloji çalıştayı, manüel lenfatik drenaj temel kursu vd. ile flebolenfoloji kursları, venöz ülser sempozyumu ve Fleboloji Derneği’nin patronajlığındaki endovenöz ve transkütan lazer kursu gibi bölgesel kurs ve toplantılarla bu süreç kesintisiz devam etti. İki ulusal venöz tarama programı (kronik venöz hastalık ve venöz tromboembolizm) hayata geçirildi ve dergimizin ilk özel sayısı basıma hazırlandı.

İşte bu süreçle olgunlaşan mevcut kongre, flebolenfolojiye emek harcayan deneyimli ulusal ve uluslararası bilim insanlarının katılımıyla gerçekleşecek konferanslar, sempozyumlar, kurs ve workshoplarla ve elbette sizlerin kişisel deneyim ve çalışmalarınızın paylaşılacağı serbest bildirilerle bir fleboloji okuludur.

Sizleri, üç yüzü aşan seçkin üyesiyle ülkemizin saygın bilimsel toplum örgütleri arasında yer alan derneğimizin Beşinci Ulusal Kongresine katılmak üzere, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’a davet ediyorum.

Bengi sevgi ve saygılarımla


Dr. Yiğit Akçalı
Fleboloji Derneği ve Kongre Başkanı

Geri