Antalya Okul Öncesi Eğitim Günleri & Konferansı
  
  Antalya
  19-19.MAYIS,2009
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Antalya
TARİH   19-19.MAYIS.2009
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Etkinlix Organizasyon
ETKİNLİK MERKEZİ   Talya Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Etkinlix Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.antalyaegitimgunleri.com
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
0-6 yaş dönemi eğitimi konusu, son yıllarda önemi evrensel boyutlarda gittikçe artan bir konu. Ülkemizde de gerek devlet gerekse özel kurumların desteği ile Okul Öncesi Eğitimin önemi ve gerekliliği, aileler tarafından daha farkedilir hale gelmiştir.

Bu konuda yürütülen projelere, Türkiye’nin yükselen yıldızı Antalya’dan, yine tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir etkinlikle destek vermeyi hedefliyoruz.

Sadece Okul Öncesi sloganını taşıyan Antalya Okul Öncesi Eğitim Günleri, 19 Mayıs 2009 tarihinde Talya Convention Center’da gerçekleştirilecek.

Antalya Okul Öncesi Eğitim Günleri, Okul öncesi eğitim kurumları, spor, sanat, dil okullarını, hobi ve kişisel gelişim kurslarını, Eğitim bursu veren vakıf ve dernekleri, eğitim teknolojilerini, Okul öncesi eğitim kurumlarına yan hizmet sağlayan firmaları ve Okul Öncesi Eğitimin önemini ve gerekliliğini topluma anlatmayı amaçlayan Derneklerin katılımı ile Okul Öncesi Eğitim alanında güçlü bir sinerji oluşturacak.

Etkinlik ziyaretçilere tamamen ücretsiz olacaktır.

Etkinlik yoğun tanıtım faaliyetleri ile tanıtılacak ve basılı, görsel ve işitsel basında duyurulacaktır. Bu kapsamda katılımcı firmalar birçok farklı platformda firmalarını tanıtma imkanı bulacaklar.

Antalya Okul Öncesi Eğitim günleri çok boyutlu ve çok renkli bir etkinlik. Firmalar tanıtımlarını yaparken Etkinlik süresince, Okul öncesi eğitim konusunda uzman akademisyenler ve konuşmacılar da Konferans salonlarında paneller düzenleyecekler. Bu panellerde, ebeveynlerin soru ve sorunlarına yanıtlar aranacak, Okul öncesi eğitimin önemi çeşitli açılardan vurgulanacak ve Okul öncesi eğitim alanındaki gelişmeler paylaşılacaktır.

Katılımcı firmalar tarafından, etkinlik kapsamında gün boyu çeşitli gösteriler ve aktiviteler organize edilecektir.

Etkinlix Organizasyon tarafından oluşturulacak, “ÇOCUK ATÖLYESİ” gün boyunca tamamen ücretsiz olarak, çocuklara yönelik eğitici ve eğlendirici aktivitelerle ziyaretçilerin hizmetinde olacaktır.

Böylesine önemli bir konuyu ele alan ve çok yönlü olarak tanıtım yapacak olan Antalya Okul Öncesi Eğitim günleri medyada da geniş yer bulacak, ses getirecektir. Etkinlik, kameraya kaydedilecek ve yayıncı kuruluşlara ulaştırılacaktır. Katılımcı firmalara etkinlik sonrası Katılım Sertifikaları takdim edilecektir.

Detaylı bilgi için; www.antalyaegitimgunleri.com


Geri