9. Türkiye Eczacılık Kongresi
  
  İstanbul
  13-16.KASIM,2008
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   İstanbul
TARİH   13-16.KASIM.2008
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türkiye Eczacıları Birliği
-İstanbul Eczacı Odası
-İstanbul Ecza Kooperatifi

ETKİNLİK MERKEZİ   WOW Hotels & Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.turkiyeeczakongre2008.org.tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Ellinci yılını geride bırakmış bir meslek örgütü olarak en önemli gücümüzü bilime olan inancımız ile birlik ve dayanışma pratiğimizden alıyoruz. Bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz Türkiye Eczacılık Kongresi bu iki önemli gücü yan yana getiriyor. Sağlık alanının hızlı değişen bilimsel gündemini takip edebilmek ve yenilikler konusunda hep beraber bilgilenmek, bilgilerimizi paylaşmak için önemli bir fırsat sunduğu gibi; İstanbul Eczacı Odası ve İstanbul Ecza Kooperatifi ile birlikte gerçekleştireceğimiz kongrenin, mesleki dayanışma ve beraberlik açısından önemli bir işlev göreceğine kuşkumuz yok.

Örgütler yalnızca teknik üretimleri değil bilimsel gelişmelere olan açıklıkları ile de kurumsal değerlerini güçlendirebilirler. Bu noktada en az üretim kadar önemli bir diğer özellik de sürekliliktir. Birliğimiz uzun yıllardır değişen dünyanın ihtiyaçlarına, kendi yerel koşullarımızın yarattığı özgün yanıtlarımızı birlikte bulabilmek için çaba harcıyor. Çabalarımız gerek ulusal gerek uluslar arası ölçekte devam ediyor. Türkiye Eczacılık Kongresi bu çabaların en önemlilerindendir.

Bizler bu sene de Kongremizin gündemini meslektaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarına çözüm yolları üretebilmek amacıyla oluşturuyoruz. Değerli bilim insanları Türkiye'nin dört bir yanından gerek süre giden bilimsel tartışmalar gerekse bilimsel yenilikler konusunda değerli bilgilerini bizlerle paylaşarak bir kere daha dimağımızı geliştirecekler ve bizleri hem kişisel hem de mesleki düzeylerde zenginleştirecekler.

Türkiye Eczacılık Kongresi'nin dokuzuncusunda da amacımız; mesleğimizi daha iyi icra edebilmemiz için bilimin ışığında yolumuza yeni ışıklar tutmak, karanlık noktaları hep beraber aydınlatmak. Çünkü hem toplum sağlığını iyileştirmek hem de mesleğimizi geliştirmek için elimizdeki nihai ve en önemli fener bilimin ışığıdır. Onunla aydınlatacağımız yol tüm topluma hizmet edecektir.

Mesleğimizin bugünü ama daha önemlisi geleceği ile ilgilenen, sorunları önemseyen, sorunları çözmek için bilimin yol göstericiliğine inanan tüm meslektaşlarımı şimdiden kongremize davet ediyorum. Bu önemli organizasyonda Türkiye'nin neresinde olursa olsun meslektaşlarımın katkılarını esirgemeyeceklerine içtenlikle inanıyorum. Değerli bilim insanlarının da katkıları ile birlik ve dayanışma içinde, verimli bir kongre geçirmeyi diliyorum. Kongre'de yan yana gelmek dileği ile.


Ecz. Erdoğan ÇOLAK
Kongre Başkanı

Geri