4. Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongresi
  EKRA 2025
  
  Bafra / K.K.T.C.
  29.MAYIS-1.HAZİRAN,2025
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bafra / K.K.T.C.
TARİH   29.MAYIS-1.HAZİRAN.2025
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Yapısal Kalp Hastalıkları Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Limak Cyprus Deluxe Otel, Kıbrıs
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.ekra2025.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Yetkili,

Yapısal Kalp Hastalıkları Derneği yıl boyunca çeşitli eğitim programları ve etkinlikler düzenlemenin yanı sıra Haziran ayında 4. Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongresi’ni gerçekleştirmeyi planlamaktadır. Kongre 29 Mayıs – 1 Haziran 2025 tarihinde Limak Cyprus Deluxe Hotel - Bafra, K.K.T.C.’de düzenlenecektir.

Bu yıl 4.sü yapılacak olan kongremiz hem katılımcı sayısı, hem de yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile ulusal ve uluslararası düzeyde önde gelen bilimsel aktivitelerden birisi haline gelmiş olup zengin içeriğini tüm katılımcılarımıza hitap edecek bir bilimsel program ve sosyal etkinlikler ile sunmayı planlamaktadır.

Interdisipliner zeminde gerçekleştirilecek oturumlarımızda Türkiye’den ve dünyadan konularında ağırlığı olan değerli konuşmacılar ve tartışmacılar yer alıyor. Özenle hazırladığımız bu ortak oturumlarımızın dikkatle izleneceğine inanıyoruz.

29 Mayıs - 1 Haziran 2025’te 4. Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongre’mizde bilgilerimizi paylaşmak amacıyla sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Rüştü Serter
Kongre Başkanı

Geri