HAYAT 2024 6. Hastalık Yönetiminde Akılcı Tedaviler Ulusal Kongresi
  
  Antalya / Belek
  6-9.EKİM,2024
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   6-9.EKİM.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Sağlıkta Multidisipliner Tanı Tedavi Derneği
-Hatay Aile Hekimleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Pine Beach Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.hayatkongre.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Buruk, Kırık, Yaralı ve Bir O Kadar da Umutlu Bir Merhaba İle Sözlerime Başlamak İstiyorum. Bildiğiniz Gibi Yüzyılın Felaketini Yaşadığımız 6 Şubatta Bu Felaketten En Çok Etkilenen İl Olduk.

Bu Felakette Sevdiklerimizi, Yakınlarımızı, Dostlarımızı, Kadim Şehrimizi Kaybettik Ancak Kaybetmediğimiz, Kaybetmek İstemediğimiz Tek Şey Umudumuz. Bu Bağlamda 5 Yıldır Sizlerin Desteğiyle ve Büyük Bir Başarıyla Türkiye'nin 81 İlinden Gelen Katılımcılarıyla Düzenlediğimiz HAYAT Kongremizin 6.'sını, 2024 Yılında Antalya'da Düzenleyeceğiz.

Multidisipliner Tanı Tedavi Derneği’nin ( MUTAD) bilimsel gücünü de yanımıza alarak bütün tıp disiplinlerine hitap etmek üzere düzenlediğimiz Kongremizde sizlerin ve Birbirinden Kıymetli Hocalarımızın Desteğiyle Hem Yaralarımızı Sarıp Hem Dayanışmayı Büyütüp Hem de Güncel Konularla Eğitime Katkı Vermeye Devam Etmeyi Umuyoruz. Yaralarımızı Saracağımız, Umutlarımızı Yeniden İnşa Edeceğimiz Türkiye'nin Kongresi HAYAT Kongremizde Sizleri de Aramızda Görmekten Büyük Bir Mutluluk ve Kıvanç Duyarız.

Saygılarımızla.


Düzenleme Kurulu Adına

Kongre Başkanı
Dr. Nihat FAHLIOĞULLARI

Geri