43. TOD Türk Oftalmoloji Derneği Nisan Kursu
  
  Ankara
  28-30.MART,2024
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   28-30.MART.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Oftalmoloji Derneği Ankara Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Ankara Otel ve Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.todnet.org/NisanKursu2024/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Oftalmoloji pratiğimizin bir geleneği olan ve bizleri her yıl Ankara’da buluşturan Nisan Kurslarının kırk üçüncüsü bu yıl 28-30 Mart 2024 tarihleri arasında Sheraton Ankara Otel ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. Kursumuz her zamankinden farklı olarak Mart ayının son haftasında gerçekleştirilecek ve Perşembe günü başlayacaktır. Bu yılki Nisan Kursumuz aramızdan ayrılan değerli üyemiz Dr Haluk Akbatur anısına yapılacaktır. Türk Oftalmoloji Derneği Ankara Şubesi olarak sizleri TOD 43. Nisan Kursu’na davet etmekten büyük bir heyecan ve onur duymaktayız.

TOD Ulusal Kongresi’nden sonraki en yüksek katılımlı bu toplantıda, her yıl bir konu tek salonda ve didaktik bir şekilde, tüm yönleriyle anlatılmaktadır. Bu yılki kursumuzun ana konusu “Pediyatrik Oftalmoloji” olarak belirlenmiştir. Bu genel başlık altında oftalmolojinin birçok konusu çocuk hastalar özelinde ele alınacaktır. TOD’ nin farklı birimlerinden alanında deneyimli meslektaşlarımız konunun hem temel bilgilerini aktaracak hem de güncel bilgi ve gelişmeleri bizlerle paylaşacaktır. Ayrıca, kursumuzun ilk günü olan 28 Mart 2024 Perşembe günü geleneksel Anıtkabir ziyaretimizi gerçekleştirecek ve Ata’mızı bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anacağız.

Meslektaşlarımız tarafından büyük ilgi göreceğine inandığımız bu ana konuyu tüm detayları ile irdeleyebilmek amacıyla, kurs programımızda 15 Panel, 2 Konferans, TOD Forum ve 3 Endüstri Uydu Sempozyumuna yer vereceğiz. Kursun son gününde “Genel Tartışma” oturumunun yanı sıra ‘’Şaşılık’’ ve ‘’Nörooftalmoloji’’ birimlerinin düzenlediği olgu sunumu oturumları da yer alacaktır. Kursumuzun bitmesini takiben 30 Mart 2024 Cumartesi günü, artık geleneksel hale gelen ve kursun ana konusu ile ilgili olan “Asistan Bilgi Yarışması” gerçekleştirilecektir. Dereceye giren ilk 3 asistanın kongre katılımı ile ödüllendirileceği bu yarışmaya başvurularınızı sayfanın solundaki butona tıklayarak yapabilirsiniz.

Kursumuzun düzenlenmesi ve bilimsel programın oluşturulmasındaki emekleri ve özverili çalışmaları için başta Dr. Sezin Akça Bayar, Dr. Tuba Atalay ve Dr. Pınar Bingöl Kızıltunç olmak üzere TOD Ankara Şubesinin tüm Yönetim Kurulu üyelerine, davetimizi kabul ederek bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşacak olan tüm değerli bilim insanlarına, kursumuzun hazırlık aşamasında her daim desteklerini hissettiğimiz TOD Genel Başkanı Dr. Huban Atilla, TOD Genel Sekreteri Dr. Kıvanç Güngör ve tüm Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine, sponsorlukları ile destek veren tüm endüstri firmalarına ve organizasyonun aksaksız bir şekilde yürütülmesi için gönülden çabalayan VALÖR firması yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim.

Çocukluk çağında görülebilen tüm göz hastalıklarını içeren zengin bilimsel içeriği sayesinde mesleki bilgilerimizi arttıracağımız, bir araya gelerek sosyalleşeceğimiz ve özlem gidereceğimiz bir buluşma olması dileği ile sizleri 28-30 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara’ya davet ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Pınar Çakar Özdal
TOD Ankara Şubesi Başkanı
TOD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu adına

Geri