2. Uluslararası Malzeme Bilimi ve İmalat Konferansı
  ICMSM 2024
 
  2nd International Conference on Materials Science and Manufacturing
  ONLINE
  28-29.HAZİRAN,2024
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   ONLINE
TARİH   28-29.HAZİRAN.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ  
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   matsciman.com/index.php/kongre
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
2. Uluslararası Malzeme Bilimi ve İmalat Konferansı (ICMSM 2024), 28-29 Haziran 2024 tarihlerinde Türkiye'de çevrimiçi SANAL- formatta gerçekleştirilecektir. Konferans, malzeme bilimi ve imalat alanındaki teknolojik gelişmeleri ve araştırma sonuçlarını sunmak ve paylaşmak için uluslararası bir forum görevi görecek. Araştırma raporlarınızı ICMSM 2024'e göndermenizi ve en son teorik ve teknolojik ilerlemelerinizi ve değerli deneyimlerinizi dünyanın dört bir yanından önde gelen bilim adamları ve mühendislerle paylaşmanızı memnuniyetle karşılıyoruz.

KONFERANS DOÇENTLİK KRİTERLERİNİ KARŞILAYACAK ŞEKİLDE YAPILACAKTIR.

Özetinizi göndermek veya konferansa kayıt olmak için lütfen konferans web sitemizi ziyaret edin. Özet gönderimi için son tarih 1 Haziran 2024'tür. Herhangi bir sorunuz varsa veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen kongre@matsciman.com adresinden konferans düzenleme ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Davetimizi dikkate aldığınız için teşekkür eder, ICMSM 2024'te Türkiye'de bize katılacağınızı içtenlikle umarız. Sizi ağırlamayı bununla birlikte sizlerle verimli ve unutulmaz bir konferans yaşamayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Uğur KÖKLÜ

Konferans Başkanı

Geri