33. Ulusal Patoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  12-16.KASIM,2024
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   12-16.KASIM.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Ankara Patoloji Derneği
-Patoloji Dernekleri Federasyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel ve Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   patoloji2024.org/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

Ankara Patoloji Derneği ve Patoloji Dernekleri Federasyonu olarak 12-16 Kasım 2024 tarihinde Antalya Susesi Otel'de birlikte düzenleyeceğimiz 33. Ulusal Patoloji Kongresi'ne sizleri davet etmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyanın yıllardır değişmeyen kaderi olan bitmeyen savaşlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözlerinin önemini her gün, bir kez daha vurgulamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, kurucusunun gösterdiği yolda yüz yıldır topraklarında savaş görmemiş nadir devletlerden biri olarak ilelebet yaşayacaktır. Modern bilimin öncülerinden Louis Pasteur’ün “Bilim ve barışın cehalet ve savaşa karşı galip geleceğine, ulusların sonunda yok etmek değil, inşa etmek için bir araya geleceğine ve geleceğin, insanlık için en çok şeyi yapanlara ait olacağına inanıyorum” sözünden de ilham alarak kongremizin temasını “BİLİM ve BARIŞ” olarak belirledik.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılına adım attığımız bu önemli dönemde; sizleri, bize emanet edilen, bizlerin de gençlere emanet edeceğimiz bir ülkenin aydın insanları olarak bir araya gelmeye, çağdaş bilgiyi ve bilimi üretmeye, ulusal ve uluslararası alandaki meslektaşlarımızla paylaşmaya davet ediyoruz.

Patoloji alanındaki son gelişmeler ve yenilikler, bilim dalımızın dinamik yapısını ve önemini gözler önüne sermektedir. Ulusal Kongremiz, bu bilimsel ilerlemelerin tartışıldığı ve deneyimlerin paylaşıldığı en kapsamlı etkinliğimiz olma özelliğini sürdürmektedir. 33. Ulusal Patoloji Kongresi, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından meslektaşlarımızın bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaları, deneyimlerini paylaşmaları, kaynaşmaları ve birbirlerinden öğrenmeleri için olağanüstü bir fırsat sunmaktadır.

Bilimsel programımızda alanında uzman konuşmacıların ilham verici sunumları, etkileşimli panel tartışmaları, kurslar, video mikroskopi oturumları, sözlü ve poster sunumları ile endüstri uydu toplantıları düzenlenecektir.

Kongremizde, dostluk bağlarımızı güçlendirecek, genç meslektaşlarımızla tanışıp kaynaşacağımız, güzel anılar biriktireceğimiz, zengin içerikli, eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir sosyal programın da yer alacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Her yıl olduğu gibi, kongremizin başarısı siz değerli meslektaşlarımızın destekleriyle katlanacaktır. Bu kongrenin keyifli ve değerli bir deneyim olacağını düşünerek sizleri Kasım ayında Antalya'da Susesi Otel'de ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

En içten sevgi ve saygılarımızla.


Prof. Dr. Asuman Nihan Haberal Reyhan
Ankara Patoloji Derneği ve
33. Ulusal Patoloji Kongresi Başkanı


Prof. Dr. Demir Kürşat Yıldız
Patoloji Dernekleri Federasyonu Başkanı

Geri