Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu 18. Uluslararası Kongre
  ve Sergisi - TUSAF 2024
 
  Turkish Flour Industrialists’ Federation 18th International Congress and Exhibition
  Antalya / Belek
  15-18.ŞUBAT,2024
     
KATEGORİ  
Sanayi
YER   Antalya / Belek
TARİH   15-18.ŞUBAT.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF)

ETKİNLİK MERKEZİ   Kaya Palazzo Golf Resorts Hotel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   tusaf2024.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Sektör Paydaşlarımız;

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Dünyada son 9 yıldır ihracat liderliğini sürdürdüğümüz un sektöründe hizmet veren kuruluşları bir çatı altında toplayan, sürekli gelişim ve çözüm odaklı stratejiler hedefleyen, Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerine yayılmış firmaların kurdukları derneklerin üyelikleriyle kurulan bir çatı sivil toplum kuruluştur. Bu bağlamda sektörle doğrudan veya dolaylı olarak temas halinde olan diğer kurum ve kuruluşlarla devamlı dirsek temasında olan ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını yürüten TUSAF; 8 Derneği temsil ederek, kamu sektörü kuruluşları, diğer meslek kuruluşları ve sektör paydaşlarıyla iş birliği yapmaktadır.

Türk Un Sanayisi olarak hem üretim teknolojisi hem ürün kalitesi bakımından ulusal ve uluslararası arenada üstün bir konumdayız. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ekonomik ve mali dalgalanmalara rağmen, Dünya un ihracatında liderlik koltuğunda oturmaktayız. Bununla birlikte unlu mamuller gıda işletmeleri içinde en yüksek paya sahip alt sektör konumundayız. TUSAF olarak bizler ülkemiz ve dünya un sanayisinin yanında sektör paydaşlarımıza da maksimum fayda sağlamak amacıyla her yıl uluslararası olarak düzenlediğimiz kongre ve sergimizin 17.sini "Üretimde Teknolojik Dönüşümler ve Küresel Riskler" temasıyla 22-25 Mayıs 2023 Tarihlerinde Kıbrıs Elexus Otel’de 1000’i aşkın rekor katılımcıyla gerçekleştirdik. Her yıl giderek büyüyen ve bu yılda 18.sini gerçekleştireceğimiz TUSAF Uluslararası Kongre ve Sergimizi 15-18 Şubat 2024 tarihlerinde Kaya Palazzo Golf Otel Antalya’da "Global Tarım Politikaları, Gıda ve Enerji" temasıyla kuruluşumuzun 20.yılı kutlamasıyla gerçekleştireceğiz.

Bu kongre un, makarna ve yem sanayicilerini, tüccarları, tedarikçileri, değirmen makinecilerini ve fırıncılık mamulleri üreticileri, alanında uzman panelist ve yöneticiler ile kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri ile birçok sektör paydaşlarını bir araya getirecek, 1000’i aşkın ulusal ve uluslararası delegeyi ağırlayacak ve 40’dan fazla sergi alanının yer alacağı büyük bir organizasyon olacaktır. Kongre ve sergi ile ilgili tüm detayları www.tusaf2024.org ve www.tusaf.org adreslerinden bulabilirsiniz.

Konuşmacılar ve davetlilerle birlikte değişen Global Tarım Politikaları, Gıda, Enerji, iklim değişikliği, kuraklık, yeni ticaret dinamikleri, hububat ve un piyasaları, dünya tahıl politikaları ve ticaret konularını masaya yatırıp, sektörlerin liderleriyle birlikte sorunların değerlendirilip çözüm önerilerinin ortaya konulması hedeflenmektedir.

Kongre dilimiz Türkçe, İngilizce ve Rusça olacaktır.

Anadolu’nun bize armağan ettiği mirasın daha verimli kullanılmasına, buğday veriminin ve kalitesinin artırılmasına katkıda bulunacak bu dünya un ticaret zirvesinde Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu olarak kongrede sizleri aramızda görmenin ve değerli katılımlarınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isteriz.

Saygılarımla.

Haluk TEZCAN
TUSAF Yönetim Kurulu Başkanı

Geri