Bütüncül Tıp Kampı
  
  Aydın / Kuşadası
  26-28.NİSAN,2024
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Aydın / Kuşadası
TARİH   26-28.NİSAN.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bütüncül Tıp Araştırmaları Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Pine Bay Holiday Resort Otel, Kuşadası
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   butuncultipkampi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız,

İnsanoğlunda ölümsüzlük ve yaşlanmama düşüncesi tarihler boyunca hep varolmuştur. Yaşlanmayı önlemenin yolu ise “Neden yaşlanıyoruz?” sorusunun cevaplarında gizlidir. Yaşlanma mekanizmaları, bu mekanizmaların bireysel farklılıklarının anlaşılması, yaşlanmanın önüne geçilmesi, sağlıklı ve uzun bir ömür sürmek için önemli bir adımdır.

Medikal anlamda antiaging bir yandan yaşam tarzı değişiklikleri, koruyucu hekimlik uygulamaları, eğitim ve hijyen, modern ve alternatif tıbba ait ilaç ve yöntemlerle kişinin yaşam kalitesini ve veya ortalama yaşam süresini arttırmayı amaçlarken; bir yandan da moleküler ve genetik anlamda çalışmalarla insanın maksimum yaşam süresinin uzatılması konusunda çalışmaları hedefler.

“Yaşlanmaya Dur De!” sloganı ile gerçekleştireceğimiz Bütüncül Tıp Kampı’nda, yaşlanmanın nedenleri ve çözümlerini interaktif ve bütüncül bir yaklaşımla ele almayı planladık.

Bütüncül Tıp Araştırmaları Derneği olarak ile 26-28 Nisan 2024 tarihlerinde Kuşadası’nda Pine Bay Holiday Resort Hotel’de, bilimsel kanıtların eşliğinde medikal anti-aging kavramını irdelemeyi amaçlıyoruz. Bilimsel oturumlarda sunumların özellikle olgular eşliğinde farklı bakış açıları ile ele alınacağı Bütüncül Tıp Kampı’nda sözlü-poster bildirilerinizle deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı büyük bir heyecan ile bekliyoruz.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Sempozyum Başkanı
Doç. Dr. Gülnur TAŞÇI BOZBAŞ

Sempozyum Sekreterleri
Dr. Öğr. Üyesi Hayriye Dilek AKDOĞAN
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İYİYAPICI ÜNÜBOL

Geri