5. Uluslararası Turizm Kongresi - ITTD 2024
  5th International Travel & Tourism Dynamics Congress
  Ankara
  16-18.MAYIS,2024
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   Ankara
TARİH   16-18.MAYIS.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   hacibayram.edu.tr/ittd24
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Turizm Camiasının Değerli Bilim İnsanları,

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenecek olan “5th International Travel & Tourism Dynamics” isimli kongre 16-18 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Kongrenin ana teması “#Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches” olarak belirlenmiştir.

Turizm girişimciliği, modern gezginlerin sürekli gelişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan yenilikçi yaklaşımlarla gelişmektedir. Günümüzün dinamik turizm sektöründe girişimciler, ziyaretçi deneyimini yeniden tanımlamak için teknolojiden ve yenilikçi fikirlerden yararlanmaktadır. Sorumlu seyahati teşvik eden sürdürülebilir eko-turizm girişimlerinden turistleri otantik yerel deneyimlerle buluşturan dijital platformlara kadar, turizm girişimciliğinin yenilikçi düşüncelerin izlerini taşımaktadır. Ayrıca, turizm girişimcileri ve yerel topluluklar arasındaki iş birlikleri, kültürel koruma ve ekonomik büyümeyi teşvik ederek turizmin sürdürülebilir kalkınmanın bir kaynağı haline gelmesini sağlamaktadır. Hızla değişen bu alanda, girişimciliği yenilikçilikle başarılı bir şekilde harmanlayanlar, küresel bir kitle için unutulmaz, sorumlu ve benzersiz seyahat deneyimleri sunmak için hazırlanmaktadır.

Kongremizin dili Türkçe ve İngilizce’dir. Tam metin bildiriler kongre sonrasında uluslararası kitap bölümü olarak değerlendirilendirilecektir. Kongreye farklı ülkelerden davetli konuşmacılar katılacaktır.

Siz değerli bilim insanlarını Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan kongremizde görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Mayıs 2024’te görüşmek dileğiyle…



Kongre Konuları

Sürdürülebilir Turizm Girişimleri
İnovasyon, Dijital Turizm ve Teknoloji
Kültür ve Miras Turizmi Girişimciliği
Tarım Turizmi ve Mutfak Girişimciliği
Turizm Girişimciliğinde Eğitim ve Öğretim
Turizmde Kadın Girişimciler
Kültürel ve Bölgesel Turizm Girişimciliği
Ağ Oluşturma ve İş birliği
Turistik Deneyim Tasarımı
Kapsayıcı Turizm ve Erişilebilir Seyahat
Yenilikçi Konaklama ve Taşıma Hizmetleri
Kriz Yönetimi
Farklı İş Modelleri
Turizmle ilgili diğer konular

Geri