21. Metabolik Sendrom Sempozyumu
  
  Antalya / Kemer
  30.MAYIS-2.HAZİRAN,2024
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kemer
TARİH   30.MAYIS-2.HAZİRAN.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Metabolik Sendrom Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   NG Phaselis Bay Kemer Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.metsendsempozyum.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizlerin değerli katkı ve katılımları ile yirmi yıldır başarı ile Metabolik Sendrom Sempozyumlarını gerçekleştirdik. 21. METABOLİK SENDROM SEMPOZYUMU’nu 30 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihlerinde NG Phaselis Bay Kemer Hotel’de düzenleyeceğimizi ilan etmekten ve sizleri kongremize davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Ülkemizde önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen metabolik sendromun her açıdan ele alındığı METABOLİK SENDROM SEMPOZYUMU, başta iç hastalıkları, kardiyoloji, endokrinoloji, nefroloji ve aile hekimliği alanları olmak üzere pek çok uzmanlık alanından hekimlerin katılımıyla gerçekleşen multidisipliner bilimsel toplantılardır.

Metabolik sendrom, Kardiyometabolik hastalıkların önlenmesi ve tedavisinde önemli bir rol oynamaktadır ve günümüzün en önde gelen sağlık hedefleri arasında her biri metabolik sendromun bir parametresi olan obezite, diyabet, hipertansiyon, dislipidemi ve ateroskleroz ile mücadele vardır. Organizasyon komitesinin önceliği, katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmaktır. İlgi ve katılımın her yıl artarak devam etmesi Sempozyum düzenleme kurulunun hem motivasyonunu hem de sorumluluğunu artırmaktadır.

Bütün bir yıl çalışıp oluşturduğunuz çalışmalarınızı paylaşmanız sempozyumumuzu daha da zenginleştirecektir. Bildirileriniz bilimsel içeriğimizin zenginleşmesi için vazgeçilmez olacaktır.

Sizleri bilimin ışığında derneğimiz çatısı altında gerçekleştireceğimiz 21. METABOLİK SENDROM SEMPOZYUMU’nda hep birlikte olmaya davet ediyoruz.

Sağlık, sevgi ve bilimle kalın…

Metabolik Sendrom Derneği Düzenleme Kurulu

Geri