2. HIV/AIDS Farkındalık Sempozyumu
  
  Kocaeli
  1-1.ARALIK,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Kocaeli
TARİH   1-1.ARALIK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Şehir Hastanesi & Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Wellborn Hotel Kocaeli
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.hivaidssimpozyumu.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın meslektaşlarımız;

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Şehir Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 1 Aralık 2023 tarihinde Wellborn Hotel Kocaeli’de II. HIV/AIDS Farkındalık Sempozyumu yapılması planlanmaktadır.

HIV/AIDS hasta sayısı ülkemizde giderek artış göstermekle birlikte, tedavi başarısı, hastalara erken ulaşılması, erken tanı konulması, tedaviye hızlı başlanabilmesi ilişkilidir. Kür çalışmaları tüm Dünya’da devam etse de, HIV epidemisi üzerinde durulması gereken, hastalıktan korunma yollarının bilinmesi, hastaların tedavi edilmesi, hastaların yaşam konforunun ve bulaş riskinin azaltılması adına bilincin arttırılmasının önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

HIV/AIDS Farkındalık Sempozyumunda güncel hastalık seyrinin ülkemizdeki durumu, yapılabilecek çalışmalar, alınabilecek önlemlerin konuşulması, irdelenmesi, HIV/AIDS epidemisinin sonlandırılmasına katkıda bulunulması hedeflenmektedir.

Sizlerle hepbirlikte buluşmaktan onur duyacağız. Sempozyuma katılımınız ile heyecanımıza ortak olmanızı diliyoruz.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Şehir Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliği ile 1 Aralık 2023’ de Wellborn Hotel Kocaeli’ de yapılacak olan II. HIV/AIDS Farkındalık Sempozyumumuza davet ediyoruz.

Sempozyum Başkanları

Prof. Dr. Sıla AKHAN

Dr. Öğr. Üyesi Gülten ÜNLÜ

Geri