Trakya Üniversiteler Birliği 6. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi
  6th International Health Sciences Congress Organizing Committee of the Trakya Universities Union
  Edirne
  30.KASIM-1.ARALIK,2023
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Edirne
TARİH   30.KASIM-1.ARALIK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Trakya Üniversiteler Birliği
ETKİNLİK MERKEZİ   Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   utuc2023.trakya.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli bilim insanları,

Sizleri Trakya Üniversiteler Birliği adına 30 Kasım - 01 Aralık 2023 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde düzenlenecek olan VI. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’ne davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.
Kongre kapsamında tıp ve sağlık bilimleri alanında ulusal ve uluslararası çalışmalar yapan araştırmacıların bir araya getirilmesi, güncel tartışma ortamının yaratılması ve yeni disiplinlerarası çalışmaların ortaya çıkmasına olanak sağlanması amaçlanmaktadır.
Ulusal ve uluslararası alanda uzman birçok konuşmacının yer alacağı VI. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nde bildiriler sözlü ya da poster olarak sunulacaktır. Kongremize İngilizce bildiriler kabul edilecek olup sunumlar Türkçe ya da İngilizce olarak yapılabilecektir.
Akademik açıdan güncel konuların tartışılacağı kongremizin mesleki ve akademik gelişiminize katkı sağlaması temennisiyle sizleri kongremizde görmekten onur duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımla

Trakya Üniversiteler Birliği VI. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Necdet SÜT
Kongre Başkanı

Geri