1. İbn-i Sina Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi
  1st Avicenna International Health Research Congress
  Zonguldak
  2-4.MAYIS,2024
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Zonguldak
TARİH   2-4.MAYIS.2024
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Sezai Karakoç Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ibnisinakongresi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları,

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2-4 Mayıs 2024 tarihlerinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi, Zonguldak’ ta düzenlenecek olan I. İbn-i Sina Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi’ ne sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

Ülkemizde ve dünyada artan yaşlı nüfusuna paralel olarak, bu alanda beceri ve özveriyle hizmet veren sağlık profesyonellerine duyulan ihtiyacın her geçen gün artması, bu alandaki bilgilerin yeniden ele alınması, tecrübelerin aktarılması ve güncel tartışmaların zenginleştirilerek hizmet verenlere aktarılması gerekliliğini ortaya çıkarmaktadır.

Bu gerekliliğe olan inancımızla birincisini “Yaşlılarda Sağlığı Geliştirme” temasıyla planladığımız kongremiz; Sağlık Bilimleri çatısı altında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik ve Sosyal Hizmet alanlarının dayanışması ile yaşlı sağlığının geliştirilmesine ve yaşlı bireylerin güçlendirilmesine katkı sunmayı hedeflemektedir. Alanda saygın bilim insanlarının bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı panellerin yanı sıra, multidisipliner tartışma ortamı, eğitimler ve kurslar ile katılımcılara klinik, akademik ve eğitim hayatlarına dair yeni bakış açıları ve beceriler kazandırmayı hedeflemektedir. Kongremiz, bilimsel programına ek olarak keyifli bir sosyal program ile misafirlerimize, elmasın karası, alın terinin akı Zonguldak’ ın kültürel değerlerini ve doğal güzelliklerini deneyimleme olanağı sunacaktır.

Alana hizmet veren fizyoterapistler, hemşireler ve sosyal hizmet uzmanları ile adayları başta olmak üzere, tüm sağlık profesyonelleri ve akademisyenler olarak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak üzere, 2-4 Mayıs 2024 tarihinde, I. İbn-i Sina Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi’ nde buluşmak üzere…

Saygılarımızla

Geri