Uluslararası Bilim, Mühendislik ve Teknolojide Akademik Çalışmalar
  Konferansı - ICASET 2023
 
  International Conference on Academic Studies in Science, Engineering and Technology
  ONLINE
  21-24.ARALIK,2023
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   ONLINE
TARİH   21-24.ARALIK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslararası Eğitim ve Bilim Araştırmaları Derneği (ISRES)
-Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Eğitimde Akademik Araştırmalar Derneği (ARSTE)

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE...ONLINE...ONLINE...ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.arste.org/icaset/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili meslektaşım,

Sizleri Uluslararası Eğitim ve Bilim Araştırmaları Derneği (ISRES) ve Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Eğitimde Akademik Araştırmalar Derneği (ARSTE) tarafından düzenlenen Uluslararası Bilim, Mühendislik ve Teknolojide Akademik Çalışmalar Konferansı'na (ICASET) sanal olarak katılmaya davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Konferans 21-24 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul, Türkiye saatine göre (GMT +03:00) gerçekleştirilecektir.

Konferans çevrimiçi ve eşzamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Hakem değerlendirme sürecinden sonra, tüm İngilizce bildiriler ISBN'li bildiri kitabında yayınlanacaktır. ICASET, mühendislik ve teknoloji alanlarında araştırmacılar, akademisyenler, endüstri liderleri ve öğrenciler arasında bilgi paylaşımını ve işbirliğini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Yenilikçi fikirlerin tartışılması, en son araştırmaların sunulması ve sektördeki en son gelişmelerin paylaşılması için disiplinler arası bir platform sağlar. Bu eşzamanlı çevrimiçi konferans, bilim, mühendislik ve teknoloji alanlarında gerçekleşecektir. Sanal sunumlar için Zoom platformu kullanılacaktır. ICASET, bilim, mühendislik ve teknolojinin tüm disiplinleriyle ilgili öğretim üyeleri, lisansüstü öğrenciler, K-12 yöneticileri, öğretmenler, müdürler, bilim, mühendislik ve teknoloji ile ilgilenen herkes için düzenlenmektedir.

Sanal katılımcılar sunum sertifikaları alacak ve bildirileri yüz yüze konferanslarımızda olduğu gibi program, özet ve bildiri kitaplarında yer alacaktır. Katılımcılar tüm konferans dokümanlarını (Program Kitabı, Özet Kitabı, Katılım Sertifikası ve Bildiri Kitabı) dijital olarak alacaktır.

Hakem değerlendirme sürecinden sonra, seçilen bildiriler aşağıdaki dergilerde yayınlanacaktır:
Journal of Education in Science, Environment and Health (JESEH) Index in ERIC & H. W. Wilson
International Journal of Academic Studies in Technology and Education (IJASTE) H. W. Wilson tarafından indekslenmektedir.
STEAM Eğitimi Dergisi H. W. Wilson'da İndekslendi
Uluslararası Bilim ve Eğitimde Akademik Çalışmalar Dergisi (IJASSE)
Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Akademik Çalışmalar Dergisi (IJASET)
ICASET 2023 katılımcıları, ISRES Publishing tarafından her yıl yayınlanan "Current Studies in Basic Sciences, Engineering and Technology 2023" başlıklı kitaplara kitap bölümü gönderebilirler. Dergi ve kitap yayınları konferans katılımcıları için tamamen ücretsizdir. Araştırma makaleleri kitap bölümü olarak kabul edilmemektedir. Konferans katılımcıları kitap bölümü göndermek isterlerse, kendi alanlarındaki teorik bir konu hakkında yazmalıdırlar. Yıllık kitap yayınlandıktan sonra, indekslenmek üzere çeşitli veri tabanlarına (Scopus, web of science vb.) gönderilecektir.

Sorularınız veya ek bilgi için lütfen icasetoffice[at]gmail.com adresinden bize ulaşın.

Sizi bu heyecan verici çevrimiçi etkinlikte ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

Saygılarımla,
ICASET Organizasyon Komitesi

Geri