SOCRATES 8. Uluslararası Eğitim, İşletme, Ekonomi ve Sosyal Bilimler
  Kongresi
  
  Diyarbakır / ONLINE
  28-30.EYLÜL,2023
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   Diyarbakır / ONLINE
TARİH   28-30.EYLÜL.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslararası Bilimsel Araştırma ve Strateji Geliştirme Derneği (UBSDER)
-Akademik Paylaşım Platformu
-Dicle Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Dicle Üniversitesi / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ubsder.org.tr/socrates-basvuru
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Kıymetli Katılımcılar,

Uluslararası Bilimsel Araştırma ve Strateji Geliştirme Derneği (UBSDER) ve Akademik Paylaşım Platformu olarak Kongrelerimiz dahilinde çok sayıda farklı bilimsel çalışmayı bir araya getirmeyi amaç edindik. Kongrelerimizde bilim insanları, araştırmacılar, öğrenciler ve uygulayıcılar bir araya gelerek araştırma sonuçlarını ve deneyimlerini paylaşmakta, sohbet ortamında geçen oturumlarımızda bilim şöleni yaşanmaktadır. Kongrelerimiz kalitesiyle, öğrencilerin, akademisyenlerin, endüstri ve iş dünyası araştırmacılarının çalışmalarına katlı sağlamaktadır.

Kongrelerimiz hem yüz yüze hem de çevrim içi ortamda gerçekleştirilecektir. Çevrim içi bildiri sunacak yazarlar kendilerine kongre programı ile ulaştırılacak olan link ve şifre ile sisteme giriş yapacaklardır. Kongremizde bildiri sunma hakkına sahip yazarların tümü aynı anda sistem üzerinden bildirileri dinleyebilecek ve soru sorabileceklerdir.

Bildirilerin sadece yazarları tarafından sunulması gerekmektedir. Ancak çevrim içi sunum yapacak yazarın gerekli internet bağlantısı, ses ve sunum sistemine sahip yeterli bir bilgisayar üzerinden sunumdan en az 15 dakika önce hazır bulunması gerekmektedir. Sunum yapmadan önce kendilerini tanıtmaları ve kameralarını açık tutmaları zorunludur. Kamerasını sunum sırasında açık tutmayan katılımcılara katılım sertifikaları kurallarımız gereği verilemez. Özetler, ve tam metinler hakemler tarafından titizlikle incelenmektedir. Hakem onayı alan bildiriler sunum hakkına sahip olacak ve kendilerine kabul mektubu gönderilecektir.

Kabul mektubu alındıktan sonra ödeme yapılarak dekontun ilgili kongrenin mail adresine gönderilmesi ile kayıt işlemi tamamlanır.

Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu

Geri