Uluslararası Katılımlı 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi
  48th Turkish Physiology Congress
  Sakarya
  1-4.KASIM,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya
TARİH   1-4.KASIM.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Fizyolojik Bilimler Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Gentur Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   tfbdkongre.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Türk Fizyolojik Bilimler Derneği, kuruluşundan günümüze kadar ulusal veuluslararası düzeyde fizyolojik bilimler alanında çalışan bilim insanlarınıbir araya getirereközellikle genç bilim insanlarının kendilerini geliştirebilecekleri bir platform oluşturma bilinci ile kongreler düzenlemektedir. Bu yılki 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi, 1-4 Kasım 2023 tarihleri arasında, Sakarya Üniversitesi ev sahipliğinde, Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

Kongremizde poster, sözlü bildiriler, panel ve sempozyum sunumları ve yurtdışından davetli konuşmacılar yer alacaktır. Kongrede yer almasını istediğiniz bilim insanlarını ve organize etmeyi düşündüğünüz panel ve sempozyum konularını kongre düzenleme kuruluna iletebilirsiniz. Geleneksel en iyi poster, sözlü sunum ve genç araştırıcı ödülleri bu yılda sahiplerini bulacaktır. Kongre programı, konuşmacılar ve kongre ile ilgili diğer bilgiler kongre web sayfamızdan (www.tfbdkongre.org) sizlere duyurulacaktır. Ayrıca her kongrede olduğu gibi “Türk Fizyolojik Bilimler Derneği 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi”nde sunulan çalışmaların “İngilizce Özetleri”, SCI tarafından taranan ve 2021 yılı etki değeri 7,5 olan “Acta Physiologica” dergisinde yayınlanacaktır. Türkçe özetler ise Kongre Özet Kitabı olarak yayınlanacaktır.

Siz değerli akademisyenlerimizi ve geleceğimiz olan genç meslektaşlarımızı 1-4 Kasım 2023 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenleyeceğimiz uluslararası katılımlı, 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi’nde görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılar sunarız.

Cumhuriyetin 100. yılında Sakarya’da buluşmak ümidiyle…

Kongre Düzenleme Kurulu Adına

Kongre Eş-Başkanları

Prof. Dr. Erdal Ağar (Türk Fizyolojik Bilimler Derneği Başkanı)

Prof. Dr. Cahit Bağcı (Sakarya Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Fizyoloji Anabilim Dalı)

Geri