6. Gençlerle Onkolojiye Bakış Kongresi
  
  Antalya / Lara
  23-26.KASIM,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Lara
TARİH   23-26.KASIM.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İnterdisipliner Onkoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Royal Holiday Palace Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   gob2023.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Kongre Düzenleme Kurulu olarak sizleri, İnterdisipliner Onkoloji Derneğinin 23-26 Kasım 2023 tarihlerinde Royal Holiday Palace, Lara Antalya’da gerçekleştireceği, “6. Gençlerle Onkolojiye Bakış Kongresi”ne davet etmekten mutluluk duyarız.

Bu sene altıncısını gerçekleştireceğimiz kongremiz, mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin konuşulması ve tartışılması için tüm meslektaşlarımızı bir araya getiren önemli bir platformdur. Fikir lideri pek çok hocamızın bizlerle birlikte olacağı toplantımızda güncellenen bilgilerin klinik pratiğe ve akademik çalışmalara ışık tutmasını amaçlıyoruz.

Kongremizin bilimsel gücü sizlerden gelecek bildirilerle artacaktır. Bildiriler sözlü ve poster olarak değerlendirilecektir. Kongre sonunda en iyi 5 bildiriye birer armağanımız olacaktır.

Özenle hazırlanan bilimsel programımızda onkoloji alanında hem dünyada hem ülkemizde yaşanan güncel gelişmelerin de paylaşılacağı bu kongrenin verimli şekilde gerçekleştirilmesi için katılımınızı ve katkılarınızı bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kongremizde buluşmak dileğiyle…
Kongre Düzenleme Kurulu

Geri