10. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi
  ICAFR'23
 
  10th International Congress on Accounting and Finance Research
  Çorum / ONLINE
  14-16.EYLÜL,2023
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   Çorum / ONLINE
TARİH   14-16.EYLÜL.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   Hitit Üniversitesi MYO Yerleşkesi
/ ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   icafr2023.hitit.edu.tr/tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Bildiri Konuları

Kongre; muhasebe ve finans alanında çalışan akademisyenlerin, araştırmacıların, meslek mensuplarının ve paydaşların bir araya gelmesine olanak sağlamaktadır. Muhasebe ve finans alanında yapılan araştırma sonuçlarının tartışılması ve deneyimlerin paylaşılması açısından alana katkı sunan kongre güncel gelişmelerin ve yeni trendlerin takip edilmesi noktasında da önem arz etmektedir.

Dijitalleşme, Endüstri 4.0, dijital devrim, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, blockchain, nesnelerin interneti, NFT ve metaverse gibi birçok kavramın sıkça kullanıldığı heyecan verici bu dönemin elbette muhasebe ve finans araştırma alanlarını da etkilemesi kaçınılmazdır. Ayrıca son dönemde yaşanan ve etkileri hala devam eden COVID-19 pandemisinin de muhasebe ve finans noktasında yeni araştırma alanları oluşturmaktadır. Bu kapsamda bahsedilen gelişmeler ve etkiler doğrultusunda yapılacak araştırmalar ile disiplinler arası ve farklı yaklaşımları içeren diğer araştırmalar da kongrede sunulabilecektir. Kongrede sunulacak araştırmalara ait özet hazırlanması gerekmektedir. Türkçe hazırlanan özetlerin ayrıca İngilizce kısa özetlerinin de hazırlanması gerekmektedir.

Kongrenin sunum dili Türkçe ve İngilizce olarak belirlenmiştir. Kongre; doçentlik başvuru koşullarına uygun uluslararası bilimsel bir toplantı olup, akademik teşvik kriterlerinin sağlanması için çaba gösterilecektir. Kongrede kabul edilen ve sunulan bildiriler özetlerin yer aldığı ISBN'li Kongre Bildiri Kitabında yayınlanacaktır. Ayrıca bildiri sahiplerinin talebi doğrultusunda tam metin bildiri kitabı da hazırlanacaktır. Bildirilerin, uluslararası/ulusal indekslerde taranan çeşitli dergilerde yayınlanma olanağı da sağlanacaktır.

Geri