ON∞TARGED Master Oncology
  
  Muğla / Dalaman
  22-24.EYLÜL,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Dalaman
TARİH   22-24.EYLÜL.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tıp Araştırmaları Geliştirme ve Eğitimi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Pin Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.masteroncology2023.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Tıp Araştırmaları Geliştirme ve Eğitimi Derneği olarak 22 – 24 Eylül 2023 tarihleri arasında “ON∞TARGED Master Oncology“ toplantısını Hilton Dalaman Sarıgerme’de gerçekleştirmeyi planlamaktayız.

Kanser tedavisinde son yıllarda yaşanan çok hızlı değişim, güncel bilgilerin de sürekli yenilenme ihtiyacını doğurmaktadır. Ancak literatür tartışmasından ziyade klinik tecrübelerin doğrudan paylaşıldığı “Master Oncology” eğitim platformununun doğrudan kişisel gelişime katkı sağlayacağını umut ediyoruz.

Master Oncology olgu bazlı klinik yaklaşımların multidisipliner olarak tartışıldığı, interaktif tartışmalarla klinik tecrübelerin aktarıldığı, güncel literatür bilgileri ve son gelişmeler ışığında klinik pratiğe yansımasının değerlendirileceği ve aynı zamanda kişisel ve mesleki gelişim üzerine oturumların yer alacağı birçok oturumla farklı bir konseptte sizlerin karşına çıkacağı bir eğitim ve bilim şöleni olacaktır.

Kanser türleri ve tedavisinde tüm yeniliklerin günlük pratiğimize nasıl entegre edeceğimiz öğreneceğimiz ve hasta bakımını iyileştireceğimiz Master Oncology’i vereceğiniz öneri ve katkılarla birlikte gerçekleştireceğiz.

Bilgi, paylaşıldıkça değerlidir.

Tıp Araştırmaları Geliştirme ve Eğitimi Derneği (TARGED) olarak tıbbın değişik alanlarında özgün eğitim modülleri, araştırıcı tarafından başlatılan çalışmalar / araştırmalar, klinik çalışmalar ve uluslararası programlar ile iş birlikleri üzerine faaliyet yürüten derneğimizin zengin bilimsel içeriği ve sosyal ilişkilerimizi güçlendirecek Master Oncology’de sizleri yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

TARGED Yönetim Kurulu adına

Dr. Saadettin Kılıçkap

Geri