11. BUHASDER Kongresi
  
  İzmir / Selçuk
  29.EKİM-1.KASIM,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir / Selçuk
TARİH   29.EKİM-1.KASIM.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği (BUHASDER)

ETKİNLİK MERKEZİ   Palm Wings Ephesus Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Süer Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.buhasderkongresi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız ve İlaç Sektörü Temsilcileri,

BUHASDER ailesi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İlim ve fen ve ihtisas nerede varsa, sanat nerede varsa gidip öğrenmeye mecburuz” sözü doğrultusunda büyük titizlikle hazırlandığımız 11. BUHASDER Kongresi’ni sizlere duyurmaktan onur duymaktayız. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu yıla özel bir kongre olması dileğiyle kongremiz için bu yıla çok yakışacağını düşündüğümüz 29 Ekim 2023 tarihini uygun görmüş bulunmaktayız.

Derneğimizin bilimsel misyonuna uygun olarak ülkemizde bulaşıcı hastalıkların tanı, tedavi ve önlenmesi konusunda önde gelen ve deneyimli konuşmacıların yer aldığı, zengin ve güncel konuların multidisipliner olarak ele alındığı bir bilimsel program planlıyoruz.

Renkli sosyal etkinlikler eşliğinde beraberce Cumhuriyetimizin 100.yıl mutluluk ve coşkusunu doyasıya yaşayabileceğimiz ve hafızalardan silinmeyecek bir kongre olması için elimizden gelen çabayı özveriyle göstereceğiz.

29 Ekim 2023 – 01 Kasım 2023 tarihleri arasında Palm Wings Ephesus Hotel, Selçuk-İZMİR’de gerçekleştirilecek olan kongremizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Katılım ve katkılarınızla bilimsel olarak daha verimli hale gelecek olan kongremizde buluşmak üzere sevgi ve saygılarımızı sunarız.

BUHASDER 2023 Düzenleme Kurulu Adına

Prof. Dr. Serpil EROL
Kongre Başkanı



Geri