9. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi
  IMMAT 2023
 
  9th International Congress of Mining Machinery and Technologies
  İzmir
  13-15.EYLÜL,2023
     
KATEGORİ  
Maden ve Madencilik
YER   İzmir
TARİH   13-15.EYLÜL.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Fuar İzmir
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.immat.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer meslektaşlarımız, bilim insanları, sektör temsilcileri; TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından organize edilen 9. Uluslararası Maden Makineleri ve Teknolojileri Kongresi (IMMAT), 13-15 Eylül 2023 tarihleri arasında MINEX 2023 Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak İzmir'de gerçekleştirilecektir.

Kongre, alanında uzman seçkin mühendis ve bilim insanları ile önde gelen üreticiler ve temsilcilerini bir araya getirerek ilgili alanlarda bilimsel ve teknik gelişmelerin ve yeniliklerin tartışılacağı bir platform olacaktır. Ayrıca madencilik ve cevher hazırlama faaliyetlerinde yerli teknoloji geliştirme ve üretimin teşvik edilmesi de amaçlanmaktadır.

Kongre, çok daha verimli maden üretiminin geliştirilmesi, işletilmesi, cevher hazırlama ve zenginleştirme, doğal taş ve minerallerin üretiminde kullanılan tüm makine ve ekipmanların üretimi ve seçimi ile verimliliklerinin ve ekonomiye katkılarının tartışılmasına zemin hazırlayacaktır. Ayrıca bilişim teknolojileri, Nesnelerin İnterneti (IoT), kablosuz ağlar, otonom araçlar, sanal gerçeklik alanında geliştirilmiş ve güncel uygulamalar, üretim verilerinin analizinde kullanılan madencilik ekipmanları ve yöntemleri, önleyici bakım çalışmalarının tanıtılması ve ilgili alt başlıklar da kongrenin ana konularındandır. Kongre süresince, bu alandaki güncel durumların, yeniliklerin ve gelişmelerin interaktif olarak tartışılmasının, akademisyenler, devlet ve özel sektör üyeleri, imalatçı firma temsilcileri gibi ulusal ve uluslararası katılımcılar için çok daha ilgi çekici olacağı öngörülmektedir.

Ulusal ve Uluslararası davetli konuşmacılarımızın yanı sıra sektör paydaşlarımızın da desteği ve katılımı bu alandaki bilimsel ve teknik gelişmelerin etkin iletişim ve bilgi aktarımı ile gerçekleşmesini sağlayacaktır. Bu etkinliğe yurt dışından bildirilerle katılacak yazarlara online sunum imkanı sağlanacaktır.

Kongrenin, Ulusal Maden Sektörünün gelişmesine, iş sağlığı ve güvenliğinin artırılmasına, yerli maden makinelerinin üretimine ve bilinçli tüketimine katkı sağlamasını temenni ederiz. Katılımınız ve olumlu katkılarınız bizi büyük bir onur kaynağı olacak ve sizleri Kongremizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Kongrede görüşmek dileğiyle, Saygılar sunarız.


Prof.Dr.A.Ekrem Yüce

IMMAT 2023
Kongre Yürütme Kurulu Başkanı


Ali Altıntaş

IMMAT 2023
Kongre Yürütme Kurulu Başkanı


Aykut Akdemir

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
İzmir Şubesi Başkanı

Geri