9. Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresi
  9th International Conference on Science Culture and Sport
  Prag / ÇEKYA / ONLINE
  11-14.EYLÜL,2023
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   Prag / ÇEKYA / ONLINE
TARİH   11-14.EYLÜL.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Prag / ÇEKYA / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.iscs-conference.org/index-TR.php
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

2012 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışındaki akademisyenlerin destekleri ve farklı üniversitelerin ev sahipliğinde gerek yurt içinde ve gerekse de yurt dışında organize ettiğimiz Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresi (iscs-conference.org)’ nin dokuzuncusunu Çek Cumhuriyeti- Prag’da 11-14 Eylül 2023 tarihleri arasında siz değerli akademisyenlerin katılımlarıyla ve destekleriyle ÇEVRİMİÇİ ve YÜZYÜZE seçenekleriyle gerçekleştireceğiz.

Kongremiz, Spor ve Sağlık Bilimleri, Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler, Güzel Sanatlar ve Tasarım, Eğitim Bilimleri ile Dil ve Edebiyat Bilimlerini kapsamakta, uluslararası alanda bilim insanlarını bir araya getirmeyi ve bilimde yapılan çalışmalara uluslararası düzeyde katkı sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca kongremizde lisans, lisansüstü öğrencilerini ve bilime katkı sağlayan değerli akademisyenleri bir araya getirmeyi ve yapılan çalışmalara eleştirel gözle bakılmasını sağlayan bilimsel ortamların oluşturulduğu akademik atmosfer eşliğinde sunumların gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca güncel konular ile davetli konuşmacılarımızı siz değerli camiamızla buluşturarak bilgi paylaşımını üst seviyede tutmayı amaçlamaktayız.

Kongremizi zenginleştirecek her türlü bilimsel ve uygulamalı çalışmalara dair talep veya önerilerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. ıletişim: info@iscs-a.org

Katılımcıların talep etmesi durumunda kongrede sunulan bildirilerin tam metinleri International Journal of Sport Culture and Science (IntJSCS), Uluslararası Güncel Eğitim Araştırmaları (UGEAD) Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi, TR Dizin, SPORT Discus with Full Text, JSSR dergilerinin yazım kurallarına uygun ve hakem onayından geçmesi halinde yayınlanacaktır.

Bildiri özet gönderimleri 01 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve 30 Agustos 2023 tarihinde sona erecektir. Kongre erken kayıtları da 20 Haziran 2023 tarihinde sona erecektir.

Başvuru yapılan bildiriler hakem değerlendirmesine tabi olup hakemlerin raporları doğrultusunda kabul veya red verilecektir.

Kongrede sunulan tüm bildirilerin özetleri ve talep edilmesi halinde tam metinleri ISBN numarası verilmiş Kongre Özet ve Tam Metinler Kitaplarında yayımlanacaktır. Ayrıca talep olması halinde dergi kurallarına uyumu olması ve hakem değerlendirmesinden olumu geçmesi neticesinde bildiriler ntJSCS ve IntJCES' de yayınlanacaktır. (Kongremiz Doçentlik kriterlerine uygundur.)

Geri