19. Ulusal Onkolojik Araştırmalar Çalıştayı
  
  Antalya / Belek
  16-19.KASIM,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   16-19.KASIM.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Onkoloji Grubu
ETKİNLİK MERKEZİ   Xanadu Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Pin Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.togcalistayi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Onkoloji Grubu olarak “19. Ulusal Onkolojik Araştırmalar Çalıştayı”nı 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Xanadu Resort Hotel Antalya’da düzenleyeceğiz.

Kanserle savaşta değişik disiplinlerin bir araya gelerek ortak akıl ve güçlü projeler üretmesini hedefliyoruz. Düzenleme kurulu olarak çalıştayımızda konuların genç araştırmacıların yüksek katılımı ile proje ağırlıklı olmasını amaçladık. Daha önceki yıllarda düzenlenmiş olan çalıştaylarımızda sunularak onay almış projelerin son durumunun değerlendirilmesi ve genç araştırmacıların sahada karşılaştıkları problemlerin paylaşılarak, çözüm önerilerinin tartışılmasını amaçlamaktayız. Aynı zamanda çalıştayımızda kanser tanı ve tedavilerinde güncel durumun değerlendirilmesi, planlanan yeni çalışmaların ayrıntılarıyla tartışılması hedeflenmiştir.

Düzenleme kurulu tarafından tıpkı 2022 TOG Çalıştayı’nda olduğu gibi seçilmiş çalışmalara uzman eleştirmen ve istatistik desteği verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca temel bilimlerde yürüyen veya tamamlanmış çalışmalar konusunda bilgilendirme yapmak ve olası iş birliği açısından üniversite araştırma laboratuvarlarından toplanan verilerin sizlerle paylaşılması amaçlanmaktadır.

Multidisipliner yaklaşımla verimli ve keyifli geçeceğine inandığımız 19. Ulusal Onkolojik Araştırmalar Çalıştayı’na katılımınız toplantımızı zenginleştirecektir.

16-19 Kasım 2023’de buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. N. Serdar TURHAL
Dernek Başkanı

Prof. Dr. Bülent YALÇIN
Çalıştay Başkanı

Prof. Dr. Fazilet ÖNER DİNÇBAŞ
Çalıştay Başkanı

Geri