3. Ulusal Aile Sağlığı Çalışanları Ebe ve Hemşire Dernekleri
  Federasyonu Kongresi - ASEKON 2023
  
  Aydın / Kuşadası
  20-22.EKİM,2023
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Aydın / Kuşadası
TARİH   20-22.EKİM.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Aile Sağlığı Çalışanları Ebe ve Hemşire Dernekleri Federasyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   Pine Bay Holiday Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.asekon.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Aile Sağlığı Çalışanları Ebe ve Hemşire Dernekleri Federasyonu olarak sekiz yıldır yanınızdayız. Sosyal , bilimsel ,ekonomik ve hukuki anlamda en iyi koşullarda çalışmanız için çaba gösteriyor ve her türlü platformda sesiniz oluyoruz. Ayrıca eğitim faaliyetleri ile de bir arada olup mesleki bilgi ve deneyimlerinizi artırmayı da görev ediniyoruz.

Ulaştığımız illerde eğitimler düzenliyoruz. Web sitemiz ASEF AKADEMİ ile online yayınlar yapıp üyelerimizin bilgilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. İllerde dernekleşme çalışmalarına devam edip kurulan derneklerimizi çatı örgütümüz ASEF altında toplayarak büyük bir aile oluyoruz.

30 bin aile sağlığı çalışanının yani sizlerin kongresi olan ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kongremiz ASEKON 2023 Aydın Kuşadası Pine Bay Resort Hotel'de 20-22 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecektir. Sizleri de aramızda görmek en büyük temennimizdir.

Türkiye nin dört bir yanından gelen meslektaşlarımız ile bir arada olmak bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz. Uzman hocalarımız ile panel kurs ve konferanslar gerçekleştirip sizlere en güncel ve farklı bakış açısı kazandırmak için dolu bir bilimsel program oluşturuyoruz. Gün içinde eğitimler alıp akşam saatlerinde de sosyal programlar ile yılın yorgunluğunu atacağınız bir kongre hedefliyoruz.

3.Ulusal Aile Sağlığı Çalışanları Ebe ve Hemşire Dernekleri Federasyonu Kongresi ASEKON 2023'de sizlerle olmaktan onur duyarız.


Ayşegül DURGUT
Kongre Başkanı
(Asef Yönetim Kurulu Adına )

Geri