15. Ulusal Kemik İliği Transplantasyonu ve Hücresel Tedaviler
  Kongresi
  
  Antalya / Lara
  16-19.MART,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Lara
TARİH   16-19.MART.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Hematoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sherwood Exclusive Lara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.thdkitht2023.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

15. Ulusal Kemik İliği Transplantasyonu ve Hücresel Tedaviler Kongresi bu sene 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında Sherwood Exclusive Lara, Antalya’da düzenlenecektir.

Kongremiz, ülkemizde kendi alanında düzenli olarak gerçekleştirilen en büyük organizasyon olmanın yanında yurt dışındaki benzerleri arasında da en önemli birkaç toplantıdan biridir. Bu sene de kongre boyunca kök hücre nakli ve hücresel tedaviler konusunda ulusal ve uluslararası düzeyde son bir yıl içinde meydana gelen gelişmeler, güncel tartışmalar ve yenilikler ele alınacaktır.

Kongremize 16-17 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak “İmmünoloji Kursu” ile başlayacağız. Birbirinden değerli konuşmacı ve oturum başkanları ile bilimsel programda transplantasyonu ayrıntılı olarak inceleyecek ve güncel gelişmelerle birlikte sorunlarımızı paylaşacak ve çözüm yolları arayacağız.

Bir takım çalışması olan kök hücre transplantasyonu sürecinin en önemli bileşenlerinden değerli hemşirelerimizi, kalite ve veri yöneticilerimizi de unutmuyoruz. Bu bağlamda kongre kapsamında 16 Mart 2023 tarihinde sanal olarak “9. Transplantasyon Koordinatörleri Kursu” ve 19 Mart 2023 tarihinde sanala olarak “15. Kemik İliği Transplantasyon ve Aferez Hemşirelik Eğitim Programı” düzenleyeceğiz.

Kongremizde buluşmak üzere sağlıklı günler diler, kongre organizasyon komitesi adına en iyi dileklerimi sunarım.

Prof. Dr. Muhlis Cem Ar
Türk Hematoloji Derneği Başkanı

Geri