12. Dermatoloji Bahar Sempozyumu
  
  Muğla / Dalaman
  27-30.NİSAN,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Dalaman
TARİH   27-30.NİSAN.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   baharsempozyumu2023.com/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Deri ve Zührevi Hastalıkları Bilimine büyük katkıları olan, hepimizin gururu değerli hocamız Ord. Prof. Dr. Hulusi Behçet, 1930 yılında derneğimizin kurucuları arasındadır, 1932 yılından itibaren derneğimizin başkanlığını yürütmüştür ve süreli bilimsel yayın organımız olan Türkderm - Türk Deri Hastalıkları ve Frengi Arşivi’nin 1936 yılında müessisi, sahibi ve başmuharriridir.

Yönetim kurulumuzun kararıyla Dermatoloji Bahar Sempozyumu, 12. sinden itibaren Ord. Prof. Dr. Hulusi Behçet Dermatoloji Bahar Sempozyumu olarak adlandırılacaktır. Bu vesile ile hocamızın aziz hatırasını rahmet ve minnet ile yad ediyorum.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği olarak düzenlemekte olduğumuz Ord. Prof. Dr. Hulusi Behçet 12. Dermatoloji Bahar Sempozyumu 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Hilton Dalaman Sarıgerme’de gerçekleştirilecektir.

Sempozyumumuzun programı güncel bilimsel bilgiler ışığında olgular üzerinden tecrübe aktarımı olacak şekilde geliştirilmektedir. Programda alanında tecrübeli yerli ve yabancı bilim insanı konuşmacılar yer alacaktır. Sempozyumumuz mesleki becerilerimizin geliştirilmesine yönelik olarak pratik bilgilerin paylaşılacağı üç farkı kurs ile başlayacak, bilimsel oturumlar, sözlü ve poster bildirileri- tartışmaları, uydu sempozyumu - endüstriyel bilgi paylaşımları ile devam edecektir. Sempozyumumuzun sonunda tıpta uzmanlık öğrencisi meslektaşlarımıza yönelik olarak sempozyum içeriği ile ilgili bir bilgi yarışması düzenlenecektir. Yarışmada başarılı olacak meslektaşlarımız mesleki pratiklerinde sıklıkla başvuracakları sürpriz ödüller kazanacaklardır.

Bilimsel ve sosyal açıdan verimli ve keyifli geçeceğine inandığımız sempozyumumuza yönetim kurulumuz ve düzenleme kurulumuz adına tüm meslektaşlarımızı davet etmekten onur duyarım.

Prof. Dr. Fatih GÖKTAY
Sempozyum Başkanı

Geri